welkom

Recruitmentpartner
Frank Bax

Home » Recruitmentpartners » Partner Utrecht Frank Bax

primatch partner utrecht

Welkom! Mijn naam is Frank Bax, Partner bij Primatch HR Groep. Ruim 25 jaar ben ik werkzaam binnen de wereld van Werving & Selectie, HR Consultancy en Recruitment. Veel ervaring heb ik met bereiken van schaars te vinden kandidaten in sectoren als hightech, engineering. Ik adviseer en ondersteun jouw organisatie bij het realiseren van de gewenste groei. Hiermee realiseer ik het beste bereik van jouw doelgroep. Recruitment is een vak, waar ik je graag van alles over vertel.

Meer weten over Frank?
Ik woon in Utrecht, samen met mijn vrouw en drie zonen. Enorm nieuwsgierig, ga ik continu op zoek naar mogelijke verbetering, innovatie van de huidige structuren en processen. Mijn grote passie is het verbinding leggen tussen mensen onderling en organisaties en mensen. Deze ervaring heb ik vooral opgedaan bij grote(re) organisaties en wil deze graag inzetten voor bedrijven met andere levensfase: van startup tot groot bedrijf.

Hoe zichtbaar en bekend ben jij als werkgever voor jouw doelgroep. Waar vind je hen? Hoe prettig en gestroomlijnd wordt jouw sollicitatieproces ervaren door kandidaten. Wat maakt het dat mensen graag bij jou willen werken. Hoe kom je tot selectie van de best passende kandidaten. Welke ontwikkelingen zijn er op de arbeidsmarkt. Voorbeelden van vragen die van belang zijn voor het aantrekken van de best passende nieuwe medewerkers.

Ik bespreek graag met jou hoe we de reis kunnen uitstippelen om de gewenste doelen te bereiken. Primatch HR Groep biedt een complete toolbox op het gebied van (strategisch) recruitment, employer branding, assessment en HR. Door het vaste uurtarief en modulaire opbouw is onze dienstverlening heel transparant.

Samen met een ervaren team van partners, verspreid over geheel Nederland, zorg ik voor een goed advies. Wanneer kan ik met jou het gesprek aangaan?

Primatch Partner Gert Jan Roding

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Ik werkte met Frank bij STG. Hij was verantwoordelijk voor de werving en selectie en deed dus ook de werving voor mijn team (IT Applications). Hij leverde uitstekende kandidaten. Het was een plezier om met hem te werken.

Alexander Zoutenbier | Senior Technical & Team Lead

Ik beveel Frank graag aan op HR-gebied omdat ik het geluk had met hem samen te werken bij TenneT TSO. Hij heeft uitgebreide kennis van de recruitment markt en heeft een toegankelijke en persoonlijke communicatiestijl. Zeer goed in het behandelen van complexe zaken en vraagstukken. Frank is loyaal, heeft een verfrissend gevoel voor humor en een schijnbaar eindeloze energie om doelen te bereiken.

Jan van Tilborg | HR Business Consultant

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie (per dag)

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Utrecht

Stuur mij gerust een app: