onze klanten aan het woord

klantcases

Wil je weten waar kansen liggen
voor jouw organisatie?

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Wat opdrachtgevers over ons zeggen, zegt vaak meer dan wat wij over onszelf kunnen vertellen. Onze opdrachtgevers waarderen de combinatie van kwaliteit, transparantie, vriendelijke uurtarieven en persoonlijke aanpak.

Klantcase Ferdinand Interieurbouw

Klantcase Ferdinand Interieurbouw

We hebben bij Ferdinand Interieurbouw het recruitmentproces uit handen genomen. Van een doelgroepgerichte vacaturetekst opstellen tot het eerste contact met de kandidaten. Met succes: 10 interessante kandidaten, 5 sollicitanten op gesprek en uiteindelijk 1 aanname.

Lees meer
Klantcase Human Care

Klantcase Human Care

Samen met Human Care Group hebben we effectief en efficient nieuwe collega’s geworven. Het resultaat was niet één, maar twee gedreven en ervaren Til & Transfer specialisten. Zo kan Human Care Group verder groeien!

Lees meer
Klantcase SEFE (voorheen WINGAS)

Klantcase SEFE (voorheen WINGAS)

Het vinden van de juiste kandidaat voor de functie van internationaal accountmanager kan een uitdaging zijn, maar Primatch Partner Gianni en SEFE hebben bewezen dat het mogelijk is om de juiste match te vinden.

Lees meer
Klantcase vdBuijsInstall

Klantcase vdBuijsInstall

De uitdaging voor vdBuijsInstall is het werven van het juiste personeel om groei te realiseren. Met de strategische sessies en door gebruikmaking van de tool 23plusone is daarbij een eerste stap gezet.

Lees meer
Klantcase Rensen Regeltechniek

Klantcase Rensen Regeltechniek

Het vinden van geschikte kandidaten voor technische functies is vandaag de dag een grote uitdaging. Dit is waar Primatch Partner Gianni in beeld kwam bij Rensen Regeltechniek om te helpen bij het werven en selecteren van twee technische professionals.

Lees meer
Klantcase Evers Kassasystemen

Klantcase Evers Kassasystemen

Hoe vind je een nieuwe kracht op een zeer krappe en competitieve arbeidsmarkt? Junior IT-professionals worden aan de lopende band benaderd met aantrekkelijke aanbiedingen. Ze hebben dus veel keuze. Hoe spring je er tussenuit?

Lees meer
Klantcase Berry Promens

Klantcase Berry Promens

Berry Promens is een van de grootste werkgevers in de omgeving, maar had weinig tot geen naamsbekendheid. Welke stappen kan je zetten om je naamsbekendheid op de arbeidsmarkt te vergroten?

Lees meer
Klantcase SWZ zorg

Klantcase SWZ zorg

De uiteindelijke vraag van SWZ Zorg was tweeledig. Ze hadden behoefte aan een betere registratie van het recruitmentproces en een passende uitstraling naar sollicitanten.

Lees meer

"De recruitmenttrajecten zijn professioneel, persoonlijk en afgestemd op de cultuurwaarden en behoeften van onze organisatie."

Lars Evers | Eigenaar Evers Kassasystemen

"Een moderne en professionele werken-bij website. Daar zijn we erg blij mee!"

Piet Nolting | Corporate Recruiter SWZzorg

"Een prima match met Primatch, korte lijnen, snelle en heldere communicatie met een mooi eindresultaat."

Joyce Starmans | HR Medewerker Berry Promens

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitment nieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.