welkom

Recruitment partner
Johan de regter

Home » Recruitmentpartners » Partner Limburg

primatch partner limburg

Mijn naam is Johan de Regter en ik ben al jaren actief op én voor de Limburgse arbeidsmarkt. Niet alleen om sollicitanten optimaal voor te bereiden op hun sollicitatie en presentatie, maar ook de werkgevers. Samenwerken aan de ontwikkeling van de juiste branding, strategieën en doelstellingen. Dit maakt mijn werk niet alleen veel leuker en interessanter; het is een aanpak die écht werkt en staat voor succes. Werven en selecteren betekent tegenwoordig zoveel meer dan ‘even een advertentie plaatsen’. De juiste verbinding zoeken, dat is wat ik doe!

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Zoekende naar monteurs zocht ik contact met Johan de Regter, Primatch partner. Na een bedrijfsbezoek van Johan waarbij nauwkeurig onderzocht werd wat onze wensen waren, waar kansen voor sollicitanten lagen en welk soort personen patste in onze werkomgeving. Johan ging op zoek, benaderde tientallen potentiële kandidaten en gaf eerlijke context bij de kansrijke kandidaten. Met resultaat! Zeer plezierig om zo samen resultaat te kunnen boeken. Een win-win ervaring!

Paul Nouwen | Commercieel Bedrijfsleider Profile

De samenwerking met Johan en Primatch HR Groep verloopt heel goed. Ze staan snel voor ons klaar en komen met goede campagnes. Ze hebben zich heel snel een duidelijk beeld gevormd van onze organisatie en wat voor campagnes daar wel en niet bij passen. Betrokkenheid, snelheid en vindingrijkheid zijn de zaken die ik enorm waardeer aan de samenwerking.

Céline van den Hout | Teammanager HR ZoWonen

Primatch HR Groep is een fijn recruitmentbureau om mee samen te werken. Johan heeft ons met een aantal functies geholpen en al hun afspraken waargemaakt. Johan weet waar hij over praat en heeft een zeer professionele houding.

Albert Moonen | Vestigingsmanager Born

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Regio

Limburg

Stuur gerust een app: