welkom

Recruitmentpartner
Djindji Beugels

Home » Recruitmentpartners » Partner Zuid-Limburg Djindji Beugels

primatch partner zuid-limburg

Mijn naam is Djindji Beugels en ik ben Primatch partner in de regio Zuid-Limburg. Met meer dan 13 jaar ervaring in sales, recruitment en marketing, richt ik me nu volledig op recruitmentmarketing. Door mijn opgedane kennis op het gebied van recruitment en marketing te combineren, kan ik organisaties optimaal ondersteunen in de zoektocht naar geschikte kandidaten.

Meer weten over Djindji?

Recruitment is door de jaren heen een terugkerend specialisme geweest waar ik mij met veel interesse voor heb ingezet. Vanwege mijn specialisatie in (online) marketing kan ik bedrijven nog beter ondersteunen in hun zoektocht naar geschikte kandidaten. De online wereld verandert continu, en het is cruciaal om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen binnen de wervingsmarkt.

Mijn aanpak omvat het opstellen van wervende vacatureteksten die aanslaan bij de doelgroep, het ontwikkelen van recruitmentstrategieën en advies uitbrengen over employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. Op deze wijze maak ik de perfecte match tussen kandidaten en organisaties. Door creatief denken te combineren met data-gedreven oplossingen, verbeter ik recruitmentprocessen en draag ik bij aan de groei en het succes van bedrijven.

Primatch Partner Gert Jan Roding

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie (per dag)

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Zuid-Limburg

Stuur mij gerust een app: