maak jouw
ambitie waar

word partner bij primatch

wij helpen jou groeien

Of je nu wil blijven werken als ZZP’er of je eigen bureau wil starten en personeel wil aannemen. Wij helpen je graag met deze groei. Partner worden bij Primatch houdt in dat je kiest voor de samenwerking met andere ondernemers en gezamelijk profiteert van de producten en kennis binnen de groep.

waarom partner worden bij primatch?

 We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij.

Zelfstandig ondernemerschap

Volledige vrijheid met ondersteuning van finance, marketing en backoffice, zodat jij je volledig kan focussen op het ondernemen.

PERSOONLIJKE COACHING

Commerciële ondersteuning en begeleiding door een coach, waardoor jij en je business kunnen groeien en persoonlijke ambities kunnen worden behaald.

UNIEKE RECRUITMENT OPLOSSINGEN

Unieke en modulaire producten om je, op het gebied van employer branding, software en jobmarketing, te onderscheiden van de concurrentie.

UITGEBREID PARTNER NETWERK

Centrale kennissessies en het opzoeken van de samenwerking waar nodig met collega’s, om mee te sparren, kennis te delen en krachten te bundelen.

SLIMME
SYSTEMEN

Slimme systemen voor leadgeneratie, relatiebeheer, kandidatenbeheer en projectmanagement, zodat jij efficiënt kan ondernemen.

GOEDE
BELONING

Door de mix van producten en diensten kun je een hogere omzet maken en creëer je een terugkerend verdienmodel met langdurige samenwerkingen.

VAN LEVERANCIER NAAR BUSINESS PARTNER

Primatch HR Groep is in 2000 opgericht en ontstaan vanuit onze passie voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. In ruim 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een fullservice bureau met alle producten en diensten in eigen huis die nodig zijn om opdrachtgevers te helpen met hun werving en algehele employer branding.

Dit is ook de reden waarom we een landelijk partnernetwerk hebben kunnen opzetten en de voordelen van samenwerken dagelijks terugzien.

Zowel op product- als op kennisniveau zien we mooie samenwerkingen ontstaan en veel tevreden klanten. Dit laatste is waarvoor we het doen en hoe mooi is het als we dit ook met positieve energie, inhoud en plezier tot een resultaat brengen?

voor partners, door partners

Want wie vertelt het beter dan zij zelf?

Sandra Bruurmijn | Partner Primatch Den Bosch

“Het grote voordeel van je aansluiten bij Primatch is dat er gelijk zoveel expertise is wat je kunt inzetten bij je opdrachtgever. Zo kan ik tegenwoordig een heel recruitmentpalet inzetten om de vacatures in te vullen.”

Primatch Manager Team Tilburg Danielle Wassink

Daniëlle Wassink | Partner Primatch Tilburg

“Dankzij het inwerktraject, de goede begeleiding en de bestaande documenten van Primatch was ik direct in staat om zelfstandig te opereren en klanten te adviseren en te ondersteunen.”

Primatch Partner Marco van de Vliet

Marco van de Vliet | Partner Primatch Kempen

“De afgelopen jaren heb ik, door de komst van nieuwe en ervaren partners en hun specifieke kennis, Primatch zien groeien. Daardoor blijft het niveau van onze dienstverdeling constant stijgen.”

voor wie onze partners zoal werken?

AANVRAGEN PARTNERBROCHURE?

Vertel ons wie je bent, dan sturen we de brochure naar je toe.

KOPJE KOFFIE DOEN?

Enthousiasme is meer dan genoeg om eens nader kennis te maken. Zo kunnen we vrijblijvend van gedachten wisselen over onze formule, en over welke mogelijkheden en groeikansen er voor jou zijn. Neem dan contact op met Ronald Leeuwenberg:

    Stuur mij gerust een app: