maak jouw
ambitie waar

sluit je aan als recruitmentparter

start je eigen business

Sluit je aan als zelfstandig recruitmentpartner bij Primatch HR Groep. Jij kiest voor wie, waar en wanneer je werkt, en wij ondersteunen jou in finance, sales & marketing en backoffice. Hierdoor kan je je volledig focussen op datgene waar jij goed in bent: recruitmentprocessen optimaliseren.

Snelle start door onboarding en opdrachten ✓ Goed verdienmodel  Sterk netwerk

waarom aansluiten als recruitmentpartner bij primatch?

 We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

Zelfstandig ondernemerschap

Volledige vrijheid met ondersteuning van finance, marketing en backoffice, zodat jij je volledig kan focussen op het ondernemen.

PERSOONLIJKE COACHING

Commerciële ondersteuning en begeleiding door een coach, waardoor jij en je business kunnen groeien en persoonlijke ambities kunnen worden behaald.

UNIEKE RECRUITMENT OPLOSSINGEN

Unieke en modulaire producten om je, op het gebied van employer branding, software en jobmarketing, te onderscheiden van de concurrentie.

UITGEBREID PARTNER NETWERK

Centrale kennissessies en het opzoeken van de samenwerking waar nodig met collega’s, om mee te sparren, kennis te delen en krachten te bundelen.

SLIMME
SYSTEMEN

Slimme systemen voor leadgeneratie, relatiebeheer, kandidatenbeheer en projectmanagement, zodat jij efficiënt kan ondernemen.

GOED VERDIENMODEL

Door de mix van producten en diensten kun je een hogere omzet maken en creëer je een terugkerend verdienmodel met langdurige samenwerkingen.

SLIM ONDERNEMEN

Primatch HR Groep is in 2000 opgericht en ontstaan vanuit onze passie voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. In ruim 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een fullservice bureau met alle producten en diensten in eigen huis die nodig zijn om opdrachtgevers te helpen met hun werving en algehele employer branding.

Dit is ook de reden waarom we een landelijk partnernetwerk hebben kunnen opzetten en de voordelen van samenwerken dagelijks terugzien.

Zowel op product- als op kennisniveau zien we mooie samenwerkingen ontstaan en veel tevreden klanten. Dit laatste is waarvoor we het doen en hoe mooi is het als we dit ook met positieve energie, inhoud en plezier tot een resultaat brengen?

aangesloten recruitmentpartners

Want wie vertelt het beter dan zij zelf?

Sandra Bruurmijn | Partner Primatch Den Bosch

“Het grote voordeel van je aansluiten bij Primatch is dat er gelijk zoveel expertise is wat je kunt inzetten bij je opdrachtgever. Zo kan ik een heel recruitmentpalet inzetten om de vacatures in te vullen.”

Primatch Manager Team Tilburg Danielle Wassink

Daniëlle Wassink | Partner Primatch Tilburg

“Dankzij het inwerktraject, de goede begeleiding en de bestaande documenten van Primatch was ik direct in staat om zelfstandig te opereren en klanten te adviseren en te ondersteunen.”

Primatch Partner Marco van de Vliet

Marco van de Vliet | Partner Primatch Kempen

“De afgelopen jaren heb ik, door de komst van nieuwe en ervaren partners en hun specifieke kennis, Primatch zien groeien. Daardoor blijft het niveau van onze dienstverdeling constant stijgen.”

voor wie onze partners zoal werken?

AANVRAGEN PARTNERBROCHURE?

Vertel ons wie je bent, dan sturen we de brochure naar je toe.

KOPJE KOFFIE DOEN?

Enthousiasme is meer dan genoeg om eens nader kennis te maken. Zo kunnen we vrijblijvend van gedachten wisselen over de voordelen van je aansluiten als ondernemer, en over welke mogelijkheden en groeikansen er voor jou zijn. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ronald Leeuwenberg:

    Stuur mij gerust een app: