welkom

Recruitment partner
Tjalien de lange

Home » Recruitmentpartners » Partner Utrecht

primatch partner utrecht

Organisaties helpen hun doelen te bereiken door duurzaam te groeien met het juiste talent is mijn passie. Daartoe combineer ik jarenlange ondernemerservaring met ervaring op het gebied van (strategisch) recruitment, employer branding, coaching, assessments en HR. Liefst begin ik met een diepgaand gesprek over jouw passie en waar je met je organisatie of afdeling naartoe wilt. Samen stellen we vast welk talent en eigenschappen nodig zijn voor succes.

Meer weten over Tjalien?
Meer kandidaten of de juiste? Doelgroepgericht werven en conversie verhogen, daartoe is het handig om jullie ‘candidate journey’ in kaart te brengen. ‘Wat wil deze doelgroep, wat zien zij nu van ons? Op welk punt raken we ze nu kwijt? Hoe kunnen we bezoekers ombuigen naar afgeronde sollicitaties?’

Primatch HR Groep biedt hiertoe een complete toolbox op het gebied van employer branding, (strategisch) recruitment en HR. Modulair en uurtarief, lekker transparant. Met mijn landelijke partners wissel ik kennis en ervaring uit, voor versneld toegevoegde waarde.

Privé: ik ben gescheiden, woon samen op de Utrechtse Heuvelrug, heb twee kinderen en ben graag op het water. Zin in koffie?

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

strategie sessies

recruitment plannen

assessments

employer branding scans

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

BLOGS & KLANTCASES

Klantcase Human Care

Klantcase Human Care

Gerichte werving klantcase Human CareDe kracht van effectieve recruitmentPrimatch Partner Tjalien heeft met Human Care Group effectief en efficient nieuwe collega's geworven. Het resultaat was niet...

Lees meer

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Regio

Utrecht

Stuur mij gerust een app: