welkom

Recruitment partner
Sandra bruurmijn

Home » Recruitmentpartners » Partner Den Bosch / Waalwijk

primatch partner Den Bosch / Waalwijk

Mijn naam is Sandra Bruurmijn en ik ben Primatch Partner in de regio Den Bosch / Waalwijk. Met mijn ruime ervaring in recruitment en passie voor het optimaliseren van recruitmentprocessen, help ik organisaties om slimme keuzes te maken voor een goedlopend recruitmentproces!

Meer weten over Sandra?
Recruitment is de rode draad door mijn carrière van vele jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling. Gestart als consultant en in meerdere managementfuncties het vak door en door leren kennen. In 2018 ben ik mijn eigen onderneming gestart als recruitment consultant. Doordat mijn visie op de wereld van werving en selectie volledig aansluit bij de werkwijze van Primatch HR Groep ben ik trots op deze gave samenwerking!

Een succesvol recruitmentproces begint bij de basis: onderzoek doen voor wie je het inricht. Klinkt logisch, toch? Dit betekent dat voordat je een vacaturetekst online zet of je de werken-bij website inricht je de belangrijkste stappen van het recruitmentproces al zijn gezet. Ik help je daarmee en zorg dat je met een slim en gestructureerd recruitmentproces de juiste kandidaten aantrekt.

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Het werven en selecteren in de huidige arbeidsmarkt is voor elk bedrijf een uitdaging. Bij JVD Group, operationeel in een niche markt, des te uitdagender. Met de expertise en hulp van Sandra hebben wij alleen dit jaar al 6 collega’s mogen toevoegen aan het JVD Team. Dat belooft veel goeds voor de toekomst waarin Sandra samen met ons de volgende stappen gaat zetten voor een nog professionelere werving en selectie voor JVD Group.

Manon van Iersel | HR Officer JVD Group

Sandra heeft al diverse malen de juiste medewerkers voor ons weten te vinden. Pragmatisch, no nonsense, met oog voor de mens. Dat was ons zelf nooit gelukt.

Jan Nieuwkoop | Manager Van den Broek

Sandra is een leuk en enthousiast persoon, met wie het werven van personeel nóg leuker wordt. Ze heeft goed meegedacht met onze wensen en heeft hierin snel geschakeld. Zelfs in de overspannen markt waarin wij ons nu begeven, weet zij onze zoektochten toch tot successen te brengen.

Serge van Heesch | Sales Manager Aqua Drolics

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Den Bosch / Waalwijk

Stuur gerust een app: