welkom

Recruitmentpartner
Patrick Albers

Home » Recruitmentpartners » Partner Groningen

primatch partner groningen

Welkom! Mijn naam is Patrick Albers, partner voor Primatch HR groep in de regio Groningen. Al sinds mijn studententijd woon ik in deze prachtige stad en ben ik verliefd geworden op de regio. Ooit ben ik naar deze stad gekomen om een studie geneeskunde te doen, maar na het behalen van mijn bachelor koos ik toch voor een andere richting. Vanuit deze regio ondersteun ik organisaties met het efficiënter en effectiever maken van het recruitmentproces. Ik ondersteun je dus als bedrijfsdokter met het beter maken van je organisatie ;).

 

Meer weten over Patrick?
Een recruitmentproces goed inrichten is maatwerk! Kandidaten kunnen hun affectie al verliezen op kleine imperfecties in een vacaturetekst, de manier waarop een website gebouwd is of hoe de sollicitatieprocedure ingericht is. In een krappe markt, waarin mensen de keuze hebben uit honderden bedrijven, gaat het om kleine dingen perfectioneren.

Samen met jou kijk ik graag naar jullie proces, hoe het in te richten is voor jouw doelgroep en hoe je een duurzamere match krijgt voor een lagere cost per hire.

Wil jij dit, laten we dan snel het gesprek aangaan!

Primatch Partner Gert Jan Roding

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Patrick is full of enthusiasm and shows a lot of customer centricity. He is the person of commitments, and always ready to help you in case of any need. Often he come up with fresh ideas to make the hiring process more effective which is extremely helpful for us as a client.

Harsh Ahlawat | Head of Consultancy bij Eonics

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie (per dag)

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Regio Groningen

Stuur mij gerust een app: