welkom

Recruitment partner
GIANNI MASCOLO

Home » Recruitmentpartners » Partner West-Brabant

primatch partner west-brabant

Welkom! Mijn naam is Gianni Mascolo en als Primatch Partner help ik bedrijven in de regio West-Brabant. Alweer 25 jaar ben ik actief in diverse branches waar mens en processen in organisaties centraal staan. Bij alles wat ik doe streef ik naar perfectie, dit is de rode draad in mijn leven en loopbaan. Met mijn denkvermogen, helikopterview & hands-on mentaliteit adviseer en ondersteun ik bedrijven succesvol op het gebied van recruitment & assessment van (nieuwe) medewerkers.

Meer weten over Gianni?
Recruitment ‘erbij’ doen is verleden tijd. De grillige arbeidsmarkt vraagt om structurele oplossingen. Kandidaten zijn er wel, ze hebben alleen een baan en zijn moeilijk te bereiken. De tijd van een advertentie in de krant ligt ver achter ons. Vandaag is een combinatie van werving in vacaturesites en social media het minimale om kandidaten te bereiken en verleiden om bij jouw bedrijf te solliciteren. Maar een vacature succesvol invullen met talenten vraagt om een structureel ingebed recruitmentproces. Met aandacht, een grondige aanpak en out-off the box oplossingen bereik je de actieve én passieve kandidaten in de arbeidsmarkt wel.

Toekomstgericht werven vraagt om een pro-actieve benadering van de arbeidsmarkt. Klassiek recruitment is passé en arbeidsmarktcommunicatie is de toekomst waarmee je altijd zichtbaar en vindbaar bent voor de doelgroep die je wilt werven. Deze aanpak vergt kennis, expertise en tijd. Als partner en consultant van Primatch HR Groep begrijp ik dat deze onderdelen niet altijd ruim voorhanden zijn. Daarom ontzorg ik je in het hele recruitmentproces. Ik ondersteun je transparant en duurzaam met mijn lange termijnvisie en pak die onderdelen op die jij wilt uitbesteden. Together we do the job!

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Prima samenwerking met Gianni: accuraat, correct en zeer leerzaam.

Loek van Driel | Directeur VD Koudetechniek

Ik heb Gianni leren kennen als een betrokken en sociale partner voor ons recruitingsproces. Gianni neemt de tijd voor je en communiceert op een prettige manier en betrekt je goed bij de zoektocht.

Sjors Boddingius | Afdelingsmanager Projectuitvoering bij Rensen Regeltechniek

klanten als ambassadeur

wervings-campagnes

jaar ervaring

interviews afgenomen

wervende teksten

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

BLOGS & KLANTCASES

Omdenken in recruitment

Omdenken in recruitment

BLOG Omdenken in recruitment GIANNI MASCOLO | 19 DECEMBER 2023De arbeidsmarkt verandert en de wereld van personeelswerving evolueert. Combineer deze met een extreem krappe arbeidsmarkt en het...

Lees meer
Klantcase SEFE (voorheen WINGAS)

Klantcase SEFE (voorheen WINGAS)

Heldere verwachtingen klantcase SEFESuccesvolle samenwerking leidt tot aannamePrimatch HR Groep heeft recent samen met SEFE succesvol een internationaal accountmanager geworven. Het resultaat was een...

Lees meer

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Regio

West-Brabant

Appen kan ook!