welkom

Recruitmentpartner
Guus Regelink

Home » Recruitmentpartners » Partner Arnhem / Deventer

primatch partner arnhem / deventer

Organisaties helpen met het optimaliseren van het recruitment proces en laten groeien van het personeelsbestand, dát is waar je mij ’s nachts voor wakker kunt maken! Al vanaf mijn studententijd heb ik een absolute passie om de juiste match tussen kandidaten en organisaties te creëren. Als Primatch Partner in Oost-Nederland geef ik hier uitgebreide invulling aan. Hierbij combineer ik mijn achtergrond in consultancy en wervingsactiviteiten om samen met jou tot een duurzame uitkomst te komen voor het vinden én behouden van medewerkers.

Meer weten over Guus?
Veel organisaties ervaren problemen om het juiste talent aan te spreken en te werven. De vacature is op de website en LinkedIn geplaatst. Ondanks de hoge verwachtingen valt het aantal kwalitatief goede reacties tegen. Gevolg? Er is waardevolle tijd verloren gegaan en het werk stapelt zich op. Bijkomend aspect is dat het recruitmentproces (wederom) niet structureel wordt verbeterd. Is dit voor jou herkenbaar? Een datagedreven en stapsgewijze aanpak kan jou hierbij helpen.

Dit is waar Primatch HR Groep een meerwaarde kan vormen! Samen met een team van ervaren partners bied ik een gedegen (data gedreven) analyse. Passend bij jouw doelgroep wordt een strategisch, tactisch en operationeel recruitmentplan opgezet. Door de toepassing van een breed scala aan producten en diensten, worden de plannen niet alleen gesmeed. Deze worden ook vertaald naar tastbare en duurzame uitkomsten. Dit leidt tot de vervulling van mijn doelstelling: een duurzame uitkomst realiseren voor het vinden én behouden van medewerkers.

Guus Regelink Partner Deventer Arnhem

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

BLOGS & KLANTCASES

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Arnhem / Deventer

Telefoon

Stuur mij gerust een app: