welkom

RECRUITMENT CONSULTANTS PRIMATCH TILBURG

 

Home » Recruitmentpartners » Primatch Tilburg

primatch partner tilburg

Vanuit het servicekantoor in Tilburg nabij de Piushaven ondersteunen wij verschillende opdrachtgevers bij het optimaliseren van hun recruitmentprocessen. Dagelijks houden we onszelf ook bezig met employer branding, jobmarketing, tests en assessments en veel meer. Middels een transparante samenwerking én tegen een eerlijk uurtarief. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent!

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Danielle Wassink
Manager Primatch Tilburg

T: 06 – 40481138
E: danielle.wassink@primatch.nl

Meer weten over Danielle?
Al ruim 8 jaar blijf ik het fantastisch vinden om te zorgen dat een organisatie op een duurzame manier werknemers kunnen werven. Ik bedoel: elk bedrijf is anders, elk wervingsproces is anders en er is dus geen één oplossing hetzelfde. Van strategische sessies organiseren tot een doelgroep onderzoek uitvoeren. Van nieuwe wervingsstructuur neerzetten tot gespreken met kandidaten voeren… dat maakt mijn werk zo leuk! Wij als Primatch Tilburg staan voor je klaar en zorgen samen met jou voor succes! Zien we je snel?

Tessie Molkenboer
Recruitment Consultant

T: 06 – 25292204
E: tessie.molkenboer@primatch.nl

Meer weten over Tessie?
De overtuiging dat er niemand zo goed in staat is de juiste kandidaat te selecteren als de organisatie zelf, is ook mijn overtuiging. Het helpen van deze organisaties bij het inrichten van dit proces om samen het beste resultaat te bereiken, is waar ik enthousiast van wordt. Optimaliseren van recruitmentprocessen is wat ik doe, in de breedste zin van het woord, waarbij ik extra aandacht geef aan de onderdelen assessments en interim ondersteuning.

Willem Steenbakkers
Recruitment Consultant

T: 06 – 21274640
E: willem.steenbakkers@primatch.nl

Meer weten over Willem?

Opdrachtgevers helpen bij hun recruitmentvraagstukken, dáár krijg ik energie van. Ieder vraagstuk vraagt om een andere aanpak en oplossing. Bij de één help ik met een jobmarketing campagne, en bij de ander begeleid ik een werken-bij website. Hierdoor is mijn werkdag nooit hetzelfde! Graag kom ik met jou in contact om jouw vraagstuk in kaart te brengen.

Primatch Tilburg is voor ons een verlengstuk qua kennis en kunde. De samenwerking hebben wij ingezet om (tijdelijk) te ondersteunen op onderwerpen als employer branding, doelgroepanalyse, werken-bij site, jobmarketing campagnes en candidate journey. Dat verloopt erg prettig! Door de strategische en operationele kennis en kunde nemen zij enorm veel werk uit handen op expertises die wij niet in huis hebben. En ze schakelen lekker snel, waardoor we ook snel resultaten zien!

Leonie Blom | HR Manager bij Goedhart Bakkerij

Onze samenwerking met Primatch Tilburg verloopt al jaren erg prettig! Zaken worden intern snel opgepakt en geen vraag is teveel. Het is fijn dat zij als partner de juiste expertise op recruitment gebied hebben en ze je hier als organisatie mee verder kunnen helpen. Daarnaast organiseren ze regelmatig interessante webinars die inspelen op actuele topics en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt!

Femke Dilven | HR Officer Smartwares Group

Allereerst hebben we in Primatch Tilburg een goede partner hebben gevonden, die goed inspeelt op onze wensen. Ze schakelen snel en weten direct wat je bedoelt. Ze helpen ons bij onze werving en selectie waar nodig en daarnaast hebben we samen met hen onze werken-bij website gemaakt. Tot slot hebben ze interessante webinars. Onze tip: schrijf je in en breng gelijk alle learnings in de praktijk!

Daniëlle van Woerden | Henri

Met Tessie en Bente hebben we onderzocht op welke wijze we Vollenhoven Olie structureel kunnen presenteren als potentiële werkgever, en zo de effectiviteit van onze campagnes te vergroten. De consultants verstaan hun vak, denken proactief mee en de inmiddels jarenlange samenwerking is daardoor goed.

Marian Dijkstra | HR Manager Vollenhoven Olie

We waren op zoek naar een organisatie die ons konden ondersteunen bij strategische arbeidsmarktcommunicatie. Door onze zoektocht op internet zijn we bij Primatch HR Groep terechtgekomen. Het eerste contact was direct prettig en er volgde snel een voorstel. Middels een strategische sessie hebben Jeroen en Danielle ons eyeopeners gegeven, en dit heeft ertoe geleid dat we met een aantal zaken in onze arbeidsmarktcommunicatie aan de slag kunnen. We hebben Primatch HR Groep in de strategische sessie ervaren als een organisatie die eerlijke en deskundige adviezen geeft.

Marlieke van de Wetering | Personeelsfunctionaris bij De Rooi Pannen

Wij zaten in een impasse bij het werving- en recruitmentproces, en dit was de aanleiding om na jaren weer contact op te nemen met Primatch HR Groep. Hands-on als ze zijn kwam er snel een plan van aanpak om ons vakkundig van dienst te zijn. Heel erg transparant en dat is wat het zo prettig samenwerken maakt. Als klant heb je de keuze om je volledig te laten ontzorgen of toch onderdelen van het proces zelf te blijven doen. TOOL2MATCH heeft mij ook zoveel rust gegeven. Het heeft ons in een korte tijd veel interessante reacties opgeleverd en uiteindelijk ook de kandidaat waar we naar op zoek waren. We zijn heel erg content dat er meteen weer een klik was. Mooie basis voor deze samenwerking. Dankjewel daarvoor!

Nancy van den Bliek | Manager Personeelszaken bij Bregil

Op zoek naar goed personeel waarbij je de werving in eigen beheer kan doen, tegen relatief lage kosten? Dat was de vraag voor ons in 2019. We kwamen in contact met Primatch HR Groep die voor ons dé oplossing hadden. We maken gebruik van een jobsite in combinatie met TOOL2MATCH. Danielle zorgt voor doelgroepgerichte vacatureteksten en de verspreiding van de vacatures. Tot nu toe zijn bijna alle vacatures succesvol ingevuld.

Netty Poitrers | HR Manager bij Bersselaar Constructie

strategische sessies

vacatures uitgezet

jaar ervaring

interim opdrachten

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

BLOGS & KLANTCASES

De 7 Valkuilen van een Recruithon

De 7 Valkuilen van een Recruithon

BLOG De 7 valkuilen van een recruithon JEROEN BERGEN | 28 MEI 2024Recruithons bieden een waardevolle mogelijkheid voor innovatie en verbetering in het wervingsproces. Echter, om succesvol te zijn,...

Lees meer
De zin en onzin van Recruithons

De zin en onzin van Recruithons

BLOG De zin en onzin van recruithons JEROEN BERGEN | 28 MEI 2024In de wereld van werving en selectie zijn hackathons niet langer voorbehouden aan softwarehuizen en developers die het inzetten om...

Lees meer

TOGETHER WE DO THE JOB!

Wij ondersteunen jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Regio

Tilburg

Telefoon

Stuur gerust een app: