primatch hr groep

oVER ONS

slimmer kandidaten werven?

De wereld van recruitment verandert continu en de krapte op de arbeidsmarkt is ongekend. Menig HR-manager komt tijd en expertise tekort. Het gebrek aan geschikte kandidaten is de zwakke schakel in de realisatie van veel bedrijfsplannen. Ben jij ermee geholpen als een recruiter voor een paar duizend euro kandidaten uit een hoge hoed tovert? Wij denken van niet.

Ondersteuning op strategisch, tactisch en operationeel vlak
De krapte op de arbeidsmarkt verandert voorlopig niet. Bedrijven die een gedegen recruitmentstrategie hebben, gaan het winnen van bedrijven die ad hoc functies proberen in te vullen. Daarom helpt Primatch HR Groep jouw bedrijf op strategisch, tactisch en operationeel vlak.

We stellen jou in staat de juiste medewerkers te vinden
Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het vinden van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te vinden. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

Je krijgt een echte oplossing
Wat heb jij daaraan? Je krijgt een échte, duurzame oplossing. Zie de arbeidsmarkt als een visvijver. In zee zwemmen andere vissen dan in een meer, en voor een forel heb je een andere hengel nodig dan voor een karper. Als je niet weet wat je wilt vangen, is de kans op succes klein. Door jouw doelgroep te analyseren en daar jouw strategie en de middelen op af te stemmen, maken we van jou een betere visser. Nu en in de toekomst.

Een doordachte en transparante samenwerking
Als je met ons samenwerkt, helpen we je om een strategie te bepalen en doelstellingen te formuleren. We meten wat er gebeurt in de markt, maken een plan en ondersteunen bij de operationele implementatie. Middels een transparante samenwerking en tegen een eerlijk uurtarief. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

Profiteer van onze expertise, tools en netwerk
Primatch HR Groep is ontstaan vanuit onze passie voor recruitment. In 20 jaar groeiden we uit tot een fullservice bureau: recruitmentstrategie, employer branding en jobmarketing. Daarin blijven we innoveren. Zodat we onze opdrachtgevers elke dag kunnen verbazen over de mogelijkheden. En door onze landelijke partnerstructuur hebben we ook lokaal kennis en een groot netwerk.

Together we do the job!
Efficiënt, effectief en persoonlijk. Ons enige belang is dat van jou als opdrachtgever. Dat is Primatch HR Groep. En dat vertalen wij naar ons motto: Together we do the job!

Onze werkwijze

1. ORIËNTATIE

We maken kennis en bespreken vrijblijvend jouw vraagstuk, zoals het invullen van een vacature.

2. VOORSTEL

We komen met een plan van aanpak, en na wederzijds commitment gaan we aan de slag.

3. AAN DE SLAG

We analyseren jouw doelgroep, en verspreiden je vacature met het juiste bericht op het juiste kanaal.

4. SELECTIE

Tijdens de selectie ondersteunen we je bij de cv-selectie, het voeren van gesprekken, referentiechecks en/of assessments.

5. AANNAME

Indien gewenst helpen we je bij het bepalen van een passend salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

6. ONBOARDING

Tot slot, we adviseren over hoe je in verbinding kan blijven met je kandidaat t/m de eerste werkdag.

Wij toveren geen kandidaat uit de hoge hoed,
maar wij helpen jou om de juiste personen op de juiste manier
te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren.