altijd bij jou
in de buurt

primatch partners

Profiteer van onze expertise, tools en netwerk

De krapte op de arbeidsmarkt verdwijnt voorlopig niet. Bedrijven die een gedegen recruitmentstrategie hebben, gaan het winnen van bedrijven die ad hoc functies proberen in te vullen. Daarom helpen onze recruitmentpartners en – consultants jouw bedrijf op strategisch, tactisch en operationeel vlak.

ONS DOEL IS OM JOU IN STAAT TE STELLEN DE JUISTE MEDEWERKERS TE VINDEN

Primatch HR Groep is ontstaan vanuit onze passie voor recruitment. In ruim 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een fullservice bureau: recruitmentstrategie, employer branding en jobmarketing. We helpen jouw organisatie op strategisch, tactisch en operationeel vlak.

Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te vinden. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past. Middels een transparante samenwerking en tegen een eerlijk uurtarief.  Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

Ons enige belang is dat van jou als opdrachtgever. Dat is Primatch HR Groep. En dat vertalen wij naar ons motto: Together we do the job!

EEN RECRUITMENT PARTNER BIJ JOU IN DE  BUURT

Handig! Altijd een recruitment partner bij jou in de buurt met kennis van de lokale ontwikkelingen + rijk netwerk in de regio.

Ik deel graag mijn kennis over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, de meest recente (online)recruitmenttools en innovatieve systemen. Daarnaast sta ik organisaties bij in het zelf steeds slimmer werven en selecteren zowel strategisch als operationeel. Met een vast uurtarief en modulaire opbouw is onze dienstverlening heel transparant.

Debby Reemers | Primatch Partner Amsterdam sinds 2018

Na een periode van ruim vijf jaar werkzaam geweest bij één van de grootste recruitmentspecialisten wereldwijd was ik toe aan een bureau met een transparantere werkwijze; waar ik samen met de klant succesvol kan zijn. Bij Primatch HR Groep kan ik mijzelf profileren als businesspartner en niet langer als leverancier van kandidaten.

Marco van de Vliet | Primatch Partner Kempen/Eindhoven sinds 2013

Ik ben bijna 25 jaar actief bezig met het werven, selecteren en ontwikkelen van de beste mensen voor MKB-ondernemingen. Met behulp van de Primatch collega's en tools ontwikkel ik samen met klanten innovatieve oplossingen die werken, ook in een zeer krappe arbeidsmarkt. Zo maken we samen werk van groeiplannen!

Willem Olthof | Primatch Partner Apeldoorn / Deventer sinds 2019

Vanaf het eerste moment ben ik enthousiast over Primatch en hun werkwijze. Samen met de opdrachtgever bespreken hoe we op de meest efficiënte wijze het wervings & selectie proces in gaan inrichten. Dit zorgt niet alleen voor een hoge kwaliteit maar draagt tevens bij voor een goede relatie gebaseerd op kennis en vertrouwen.

Johan de Regter | Primatch Partner Limburg sinds 2017

Het allermooiste van mijn vak als recruitment specialist (met ruim 18 jaar ervaring) is dat je met je vaardigheden als recruiter daadwerkelijk verschil kunt maken voor organisaties met hun zoektocht naar nieuwe collega’s. Met een doordachte recruitment strategie kun je het werving en selectieproces van ieder bedrijf optimaliseren.

Sandra Bruurmijn | Primatch Partner Waalwijk sinds 2019

Door out-of-the box te denken help ik bedrijven strategisch en operationeel met een doordacht wervingsplan. Het resultaat is bedrijven die beter vindbaar, zichtbaar en aantrekkelijker zijn voor de doelgroep in de arbeidsmarkt. Samen met klanten en de innovatieve oplossingen van Primatch werf ik ook in een krappe arbeidsmarkt succesvol.

Gianni Mascolo | Primatch Partner West-Brabant sinds 2019

Het geeft heel veel voldoening als je, door inzet van je kennis, ervaring en door goed te luisteren, je klanten helpt om zelf succesvol te zijn met recruitment. Door de brede en diverse dienstverlening die Primatch biedt vind ik altijd een oplossing voor het vraagstuk. Je bent altijd in gesprek, pratend, vragend, luisterend of juist eens sparren in het partner-netwerk.

Marcel van den Bogaart | Primatch Partner Noordoost-Brabant sinds 2018

Marketing, recruitment en HR vormen de rode draad in mijn loopbaan en Primatch sluit daar naadloos bij aan. Met handige tools, ruime expertise en up-to-date marktkennis heb ik zo alles in handen om organisaties succesvol te ondersteun waardoor vacatures ook in de huidige arbeidsmarkt vervuld kunnen worden!

Birgit Frijlink | Primatch Partner Amersfoort sinds 2021

Ik ben aangesloten bij Primatch, omdat hun credo ook mijn credo is! We zijn niet kandidaatgedreven, omdat we op urenbasis werken. Samen met onze 15-delige modulaire toolbox leveren wij maatwerk voor elke functie en doelgroep en dat levert niet alleen een flinke besparing op in de wervingskosten, maar het zorgt ook voor de beste kandidaat!

Erik Jan Leenders | Primatch Partner Zwolle sinds 2020

Primatch betekent voor mij: samen op zoek naar de beste oplossingen voor de klant. Geen cv’s schuiven, maar werken aan structurele oplossingen waarbij de klant staat. Het hierin samen optrekken met andere Primatch-partners en een fantastische backoffice geeft een enorme boost in werkplezier, vakkennis en effectief werken.

Winfred Vels | Primatch Partner Gooi & Omstreken sinds 2021