Altijd interactief

Webinars

Home » Kennisbank » Webinars

AGENDA

We beschikken over veel kennis van recruitment en delen dit graag tijdens één van onze webinars met jou. De onderwerpen wisselen we af; van een goede vacaturetekst schrijven tot het belang van een employer branding. De webinars duren ongeveer 1 uur en deelname is gratis. Áltijd interactief met prikkelende inzichten en praktische tips.

13-10-2022 | Employer Branding

Je werkgeversmerk speelt een cruciale rol bij het aantrekken van talent en het vasthouden van medewerkers. Hoe kan je als organisatie zo goed mogelijk op de arbeidsmarkt positioneren? Welke middelen zijn daarbij nodig, en welk budget moet je hiervoor vrij maken? In deze krappe arbeidsmarkt maakt een goed werkgeversmerk het verschil!

8-11-2022 | Persona’s & Doelgroepen

Voor wie schrijf jij jouw vacaturetekst? Met een goede (candidate) persona weet je precies hoe je de vacaturetekst moet opstellen om de ideale kandidaat aan te spreken. Maar een (candidate) persona gebruik je voor zoveel meer doeleinden dan alleen een vacaturetekst.

15-11-2022 | Verschillende generaties op de arbeidsmarkt

Om de juiste medewerkers aan te trekken moet je rekening houden met de verschillen tussen deze generaties. De ene generatie oriënteert op social media voor een nieuwe baan, de andere generatie via de lokale krant. Je wervingsstrategie is voor iedere generatie anders.

22-11-2022 | Candidate Journey & Talent Mapping

De vacatures vliegen je om de oren! Maar alleen met een goede vacaturetekst schrijven red je het niet meer. Iedere touchpoint die een mogelijk toekomstige werknemer met jouw organisatie heeft is bepalend. Vanaf de vacature, de uitnodiging, de kennismaking tot het in dienst treden en de pre- en onboarding. Beter bekend als de candidate journey.

13-12-2022 | Trends op de arbeidsmarkt 2023

Het nieuwe jaar staat voor de deur: 2023. Dat vraagt om een korte terugblik op 2022, maar vooral om een (positieve) vooruitblik op 2023. Het kan je niet zijn ontgaan: er is enorme krapte op de arbeidsmarkt. Bijna iedere ondernemer kampt met personeelstekorten. Wat staat ons in 2023 allemaal te wachten?

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitment nieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.