Altijd interactief

Webinars

Home » Kennisbank » Webinars

AGENDA

We beschikken over veel kennis van recruitment en delen dit graag tijdens één van onze webinars met jou. De onderwerpen wisselen we af; van een goede vacaturetekst schrijven tot het belang van een employer branding. De webinars duren ongeveer 1 uur en deelname is gratis. Áltijd interactief met prikkelende inzichten en praktische tips.

24-05-2022 | Onboarding essentieel voor succesvolle werving

Bij veel organisaties start de onboarding op de eerste werkdag van de nieuwe collega. Begrijpelijk… maar wij zijn van mening dat bij de werving naar nieuwe werknemers de onboarding al start! In alle enthousiasme vertel je vaak tijdens sollicitatiegesprekken hoe leuk en fijn het is om te werken bij bedrijf X. Dit schept bepaalde, en vaak ook hoge, verwachtingen bij de sollicitanten.

28-06-2022 | Candidate Journey

De vacatures vliegen je om de oren! Maar alleen met een goede vacaturetekst schrijven red je het niet meer. Iedere touchpoint die een mogelijk toekomstige werknemer met jouw organisatie heeft is bepalend. Vanaf de vacature, de uitnodiging, de kennismaking tot het in dienst treden en de pre- en onboarding. Beter bekend als de candidate journey.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitment nieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.