welkom

Recruitment partner
MARCO VAN DE VLIET

Home » Recruitmentpartners » Partner Kempen – Eindhoven

primatch partner kempen – EINDHOVEN

Hallo! Ik ben Marco van de Vliet, sinds 2013 partner bij Primatch HR Groep voor regio De Kempen – Eindhoven (omvat o.a. de gemeenten Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Eersel en Bladel). Daar ben ik geboren en getogen, het is de regio waar ik me thuis voel. In de afgelopen 20 jaar heb ik brede ervaring opgedaan in de arbeidsvoorziening. Recruitment is een vak apart, veel organisaties missen specifieke kennis en kunde. Hierbij help ik je graag!

Meer weten over Marco?
Een succesvol recruitmentproces zit vaak in kleine dingen. Die maken het verschil! Een goede analyse van de doelgroep is hierbij essentieel. Wie zoek je nou eigenlijk? En op welke manier kun je je doelgroep het beste bereiken?

Veel organisaties hanteren vaak een one-size-fits-all-princioe: plaatsen een vacaturetekst en wachten vervolgens op reacties. De reacties blijven vaak uit, vooral in deze krappe arbeidsmarkt. Zonde, een een gemiste kans om je bedrijf eens echt goed in de kijker te zetten!

Ook in het sollicitatieproces zelf is veel te winnen. Maak het eenvoudig en, ook hier, passend bij je doelgroep. Het kost tijd en aandacht om een recruitmentproces goed in te richten. Daar ligt mijn kracht en mijn toegevoegde waarde voor mijn klanten!

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Marco heeft een nuchtere kijk op recruitment. Wat mij aanspreekt, is dat Marco oog heeft voor de relatie en altijd mee wil denken om tot een oplossing te komen, zonder commerciële belangen. Daarnaast heb ik met veel plezier verschillende keren deelgenomen aan de recruitmentevents die hij vanuit Primatch HR Groep verzorgt. Dat zijn laagdrempelige workshops, waarin kennis over het vakgebied wordt gedeeld.

Paul Hottentot | HR Adviseur bij Caspar de Haan

Marco heeft gedurende een periode van 18 maanden voor 2 dagen per week ons ondersteund bij de werving. De samenwerking was prettig en het is fijn en makkelijk om met hem samen te werken. Hij begreep al snel de essentie van onze business waardoor hij snel up and running was. Naast algemene recruitmentondersteuning was hij ook betrokken bij een van onze employer branding activiteiten en 2 "hiring weeks". In de tijd dat Marco bij EyeOn werkte hebben we als team 73 nieuwe collega's aangenomen: iets waar we trots op mogen zijn!

Bart Geerts | HR Manager bij EyeOn

De no-nonse aanpak, open- en eerlijkheid, geen loze beloften en de duidelijke toegevoegde waarde was hetgeen wat me aansprak en wat aansluit bij wie wij zijn als organisatie.

Petra Hasseloo | HR Manager Brabantia

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie (per dag)

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Regio

De Kempen – Eindhoven

Stuur mij gerust een app: