welkom

Recruitmentpartner
Martine Bunschoten

Home » Recruitmentpartners » Partner Regio Amsterdam

primatch partner regio amsterdam

Als Primatch Partner ga ik aan de slag in de regio Amsterdam. Geboren in Utrecht, en deels ook opgegroeid in Amsterdam en nu woonachtig in Haarlem. Ik voel mij dan ook erg thuis in deze regio waar ik samenwoon met mijn twee (puber) kinderen. Na mijn carrière als tennisprofessional heb ik brede ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling, sales en recruitment. Daarbij kwam ik tot de conclusie dat werving, selectie en employer branding bij veel bedrijven beter, slimmer en efficiënter kan worden aangepakt. Succesvol recruitment vergt een brede kijk op je proces en een bereidheid om recruitment als fundamenteel onderdeel te zien van je gehele bedrijfsstrategie.

Meer weten over Martine?
Ik heb deze inzichten en ervaringen toegepast binnen zowel recruitment afdelingen, de commerciële arbeidsbemiddeling als bij losse vacature vraagstukken. Telkens kwam ik erachter dat er maar één aanpak echt werkte, namelijk dat als de basis van je recruitmentproces niet staat, hebben alle werving en selectieactiviteiten veel minder resultaat.

Ik ondersteun je dan ook graag met jouw zoektocht naar personeel en het scherp inrichten van je recruitmentproces van strategie tot operationele uitvoering. Mijn doel is altijd een organisatie zo ter herstructureren dat het daarna zelf in staat is, succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Het is belangrijk om niet op korte termijn te denken in termen van het invullen van vacatures, maar een proces te creëren waardoor je meer vacatures sneller invult.

Wil je weten hoe ik dat doe? Bel me vrijblijvend voor een afspraak en ik leg je mijn aanpak uit. Door het inzetten van krachtige middelen in combinatie met de juiste kennis, help ik graag jouw organisatie. Mijn doel is dat jouw recruitmentproces als een huis staat, zodat je uiteindelijk alles zelf kan.

Guus Regelink Partner Deventer Arnhem

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Martine heb ik leren kennen als een heel fijn persoon om mee samen te werken. Niet alleen werkt ze vastberaden en doelgericht, ook komt ze altijd met verassende nieuwe invalshoeken. Ze is een echte out of the box denker. Creatief en gedisciplineerd. Daarnaast is ze heel flexibel en prettig in de omgang. Open, eerlijk en niet te vergeten, met humor. Ze is met haar manier van werken en zijn, een grote inspiratiebron voor mij geweest.

Gonda Haanstra | Sales Manager Dutch Casting Agency

Ik heb met Martine samengewerkt in een opdracht bij een start-up in Amsterdam. Het bedrijf stond voor een flinke uitdaging op het gebied van het werven van geschikte kandidaten als nieuwkomer in een competitieve markt. Met haar praktische aanpak, het zoeken en vinden van een optimale aansluiting bij de klantvraag, en een professionele begeleiding van de kandidaten is het haar gelukt om in korte tijd 8 nieuwe medewerkers te plaatsen.

Loes de Boer | SISMA Management Consultancy

Martine heeft gedurende haar tijd bij Ulla Models een uitermate waardevolle en professionele bijdrage heeft geleverd aan ons team. Als booker heeft Martine een essentiële rol gespeeld bij het succesvol uitvoeren van onze projecten en het versterken van onze klantrelaties. Een van de opvallende sterke punten van Martine is haar expertise in het opstellen van offertes op basis van aanvragen, budgetten, beoogd gebruik en het type modellen dat vereist is. Martine heeft bewezen initiatiefrijk te zijn door het scouten van specifieke modellen die aan de vraag van onze klanten voldoen, wat ons modellenbestand heeft verrijkt en ons concurrentievoordeel heeft vergroot.

Murielle Rincker | CEO Dutch Casting Agency en Ulla Models

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Regio Amsterdam

Stuur mij gerust een app: