welkom

Recruitment partner
Erik Jan Leenders

Home » Recruitmentpartners » Partner Zwolle

primatch partner zwolle

Aangenaam! Ik ben Erik Jan Leenders en actief in de regio Zwolle / Dronten. Als recruitmentadviseur help ik mijn opdrachtgevers met het invullen van vacatures en het optimaliseren van hun werving & selectieproces. Ondanks de krappe arbeidsmarkt heb ik samen met mijn opdrachtgevers tot nu toe 96% van de vacatures weten in te vullen.

Meer weten over Erik Jan?
Al meer dan 20 jaar ben ik actief in de werving & selectie. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een visie gecreëerd hoe bedrijven succesvoller kunnen worden in recruitment. Mijn visie sluit naadloos aan bij de formule van Primatch HR Groep. Wij werken niet kandidaatgedreven, maar procesgedreven!

Het maakt niet uit hoeveel mensen je aanneemt. Het proces blijft hetzelfde, en daarom bied ik mijn diensten aan op uurbasis in plaats van no-cure-no-pay. Ik heb als Primatch Partner toegang tot veel verschillende (online) tools. Met behulp van deze tools verleid ik de potentiële kandidaten voor jouw vacature.

Jij vertelt mij alles over de organisatiecultuur en als recruitmentspecialist zorg ik voor doelgroepgerichte en creatieve vacatureteksten. Zo zorgen we samen voor een goede candidate journey inclusief pre-onboarding.

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Met Erik Jan hadden we als recruitment specialist direct een klik. Door zijn kritische houding denk ik dat we samen een prachtig resultaat hebben bereikt. De tekst en vormgeving van de inmiddels ingevulde vacature gaf namelijk een goede afspiegeling van onze organisatie, maar oogde ook erg professioneel en aantrekkelijk. Dit was zonder Erik Jan en Primatch HR Groep waarschijnlijk niet zo goed gelukt!

Thomas Smeenk | Office manager Dutch Drying Systems

Erik Jan heeft verstand van zaken en kan snel schakelen. Daarnaast past hij vanwege zijn gevoel voor humor goed in het team. Hij is open, eerlijk en betrouwbaar. Hij heeft als sparringpartner de juiste analyse gedaan. De open cultuur van DrontenBouw, het gericht zijn op competenties en het als vakman willen leveren van kwaliteit, is de basis geweest voor de succesvolle wervingsstrategie van allround timmerlieden en een calculator / werkvoorbereider.

André Rozenberg | Eigenaar Dronten Bouw

Complimenten voor de vacaturetekst van Manager Bedrijfsbureau. De tekst is heel aansprekend! Primatch HR Groep wordt opgemerkt op deze manier binnen de OLG Groep waar Woodvision ook deel van uitmaakt.

Marlie Kloosterman | HR Manager Woodvision

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Zwolle / Dronten

Stuur mij gerust een app: