welkom

Recruitment partner
Femke Roze

Home » Recruitmentpartners » Partner Haarlem

primatch partner haarlem

Als partner van Primatch HR Groep help ik graag organisaties bij het optimaliseren en efficiënter inrichten van hun recruitment proces. Dit doe ik voor de regio Haarlem, waar ik zelf ook woonachtig ben. Als Primatch Partner kan ik mijn juridische achtergrond en mijn ruime ervaring met recruitment binnen het (IT)bedrijfsleven optimaal benutten om zo samen met jou tot de meest duurzame oplossing te komen.

Meer weten over Femke?
Voor veel organisaties is het lastig om het juiste talent aan te trekken. Er is een vacature geschreven en gepubliceerd op de website… maar toch blijven de juiste sollicitanten uit. Herkenbaar? Er is vaak meer nodig dan alleen het publiceren van een vacaturetekst op een website.

Dat is waar Primatch HR Groep van toegevoegde waarde is! Samen met een ervaren team van partners zorg ik voor een solide advies, en bied ik uitkomst met een breed scala aan producten en systemen. Door het vaste uurtarief en modulaire opbouw is onze dienstverlening heel transparant. Mijn doel is om samen met jou een duurzame en structurele oplossing te realiseren voor het vinden én behouden van de juiste kandidaten.

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Gedurende 1,5 jaar ondersteunt Femke ons met veel enthousiasme bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers. In deze krappe arbeidsmarkt hebben we met behulp van Femke 35 nieuwe medewerkers weten aan te trekken. Femke heeft de expertise in huis om passende medewerkers op de juiste manier te vinden en te werven. Naast haar professionaliteit is Femke prettig in de samenwerking, enthousiast en straalt ze rust uit.

Alike van Berkum | HR Manager DHD

 

 

Femke heeft Yellowtail, in de periode dat wij op zoek waren naar een nieuwe recruiter, geholpen met het opzetten van de wervingsstrategie. Dit heeft bijgedragen aan de goede start van Liane, die inmiddels alweer drie maanden voor Yellowtail met succes nieuwe collega’s werft.

Nicolette Kamp | HR Manager Yellowtail

Femke has been great to work with over the last 5 years and I have been able to rely on her to do different tasks and know that she always be able to open to feedback and she is always strives to improve.

Kieran Markham | Engagement Manager Teradata

Femke is a true Recruitment/HR professional. She has a keen eye for people, detail and business. As the Resource Manager of our Professional Service she managed its productivity to an optimum. She also launched and managed the Young Teradata community, thereby increasing the retention of our most valuable assets; our talented people. As her manager it was very rewarding to see Femke grow into her current performance and increasing her resource management responsibility towards Italy, Spain and France. On top of that it was a great pleasure working with her.

Rick Haas | Managing Director AnyCARE IT Services at Anylinq

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

BLOGS & KLANTCASES

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Haarlem

Stuur mij gerust een app: