welkom

Recruitment partner
DeBBY REEMERS

Home » Recruitmentpartners » Partner Amsterdam

primatch partner amsterdam

Hallo! Ik ben Debby Reemers, woon en werk ruim 20 jaar in Amsterdam. Als Primatch-partner ben ik een 360 graden recruitmentpartner voor organisaties. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als recruitment business partner zowel aan corporate zijde als aan de bureaukant. Voor zowel multinationals als MKB.

Meer weten over Debby?
Met groot enthousiasme ben ik ruim vijf jaar Primatch Partner voor de regio Amsterdam. Als Primatch-partner ben ik een 360 graden recruitmentpartner voor organisaties. Recruitment en HR is een fascinerend en veelzijdig vakgebied waarin online marketing en software tools steeds belangrijker worden.

Samen met het team bij Primatch help ik je in het effectiever werven en selecteren van je nieuwe medewerkers. Zowel strategisch als operationeel. Ik ben op de hoogte over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, waar ga je de beste kandidaten vinden, zal de meest passende (online)recruitment-tools en innovatieve systemen inzetten. Met een vast uurtarief en door de modulaire opbouw is onze dienstverlening heel transparant.

Ik woon sinds 1999 in Amsterdam en ben dan ook met groot enthousiasme Primatch Partner voor de regio Amsterdam.

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Amsterdam

Stuur mij gerust een app: