welkom

Recruitment partner
marcel van den bogaart

Home » Recruitmentpartners » Partner Noordoost Brabant

primatch partner Noordoost brabant

Met zo’n 25 jaar ervaring is het mijn drive om werkgevers zelf succesvoller te maken in recruitment. Door nauw samen te werken met werkgevers als Interim Recruiter of Recruitment Business Partner. Een goede analyse, voorbereiding en plan van aanpak leiden tot een geoptimaliseerd recruitmentproces. Werving gericht op een kwalitatief goede kandidatenstroom waaruit je een selectie kan maken. Vanuit het dorp Zeeland ondersteun ik werkgevers in de regio van Veghel, Uden, Schaijk, Oss, Wijchen, Nijmegen, Cuijk, Boxmeer tot Gemert.

Meer weten over Marcel?
Nieuwe collega’s werven, werken aan je zichtbaarheid op de arbeidsmarkt. Het gaat in veel gevallen samen. Weten wie je bent en waar je voor staat als werkgever. Inventariseren waarom iemand bij je wil werken. Door een goede analyse kom je tot beter inzicht. Dat leidt tot een gerichte aanpak en een optimaal recruitmentproces.

Wanneer dit alles wordt uitgevoerd door een recruitment specialist met zijn roots in de regio wordt de kans op een succesvolle oplossing van jouw recruitment vraagstuk groot.
Door mijn partnerschap bij Primatch heb je als werkgever toegang tot nog meer specialistische kennis en middelen die nodig zijn om voor een duurzame uitvoering te geven aan de opdracht.

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Marcel heeft mij en een aantal collega’s begeleid bij het succesvoller werven van nieuwe medewerkers voor BillyBird. Hij is erg betrokken en heeft snel door wat er belangrijk is voor een bedrijf. Hij stelt zich pro-actief op en zet graag dat stapje extra, gevraagd en ongevraagd. Een prettige recruitmentpartner om mee samen te werken.

Wilke Arts | Contentmarketeer BillyBird

Ik ken Marcel als een eerlijk en gedreven persoon. Hij weet waar hij overspreekt en als hij iets niet weet doet hij er alles aan om het te weten te komen. Daarnaast is hij sportief, niet alleen in de vorm van sport bedrijven... maar ook in het toegeven als hij het niet bij het rechte eind heeft. Hij is een fijne gesprekspartner en biedt altijd een luisterend oor. De werkzaamheden pakt Marcel heel professioneel op. Hij maakt makkelijk contact en is open minded. Kortom: ik vind het prettig om met hem samen te werken.

Hans de Rooij | Accountmanager HSPRO

Marcel heeft binnen een relatief korte periode een sterk fundament gelegd voor employer branding, jobmarketing en recruitment. Met als resultaat: mijn nieuwe functie als Corporate Recruiter bij BTL. Tijdens mijn inwerkperiode heb ik Marcel leren kennen als een betrokken sparringspartner met een brede kennis van recruitment. Zelfs na het afsluiten van zijn werkzaamheden bij BTL blijft deze betrokkenheid zichtbaar!

Mary – Ann van Gisbergen | Corporate Recruiter Idverder

kennisevents

opdrachten uitgevoerd

jaar ervaring

tevreden klanten

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

BLOGS & KLANTCASES

Klantcase Ferdinand Interieurbouw

Klantcase Ferdinand Interieurbouw

Duidelijk wervingsplan klantcase Ferdinand InterieurbouwGoede match met het zoekprofielPrimatch Partner Marcel heeft bij Ferdinand Interieurbouw het recruitmentproces uit handen genomen. Van een...

Lees meer

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Regio

Noordoost Brabant

Stuur gerust een app: