welkom

Recruitment partner
marcel van den bogaart

Home » Recruitmentpartners » Partner Noordoost Brabant

primatch partner Noordoost brabant

Hallo, ik ben Marcel van den Bogaart uit Zeeland (Noord- Brabant). Als partner van Primatch HR Groep ben ik actief in de regio Noordoost-Brabant. Met ruim 24 jaar ervaring is het mijn drive om werkgevers zelf succesvoller te laten zijn in recruitment. Dat doe ik als Interim Recruiter en Recruitment Business Partner. Vanuit het dorp Zeeland loopt mijn werkgebied ruwweg van Veghel, Uden, Schaijk, Oss, Wijchen, Nijmegen, Cuijk, Boxmeer tot Gemert.

Meer weten over Marcel?
Een vacature invullen, nieuwe collega’s werven of werken aan je zichtbaarheid op de arbeidsmarkt? Voor succes is het volgende nodig:

  • specialistische kennis;
  • gestructureerde aanpak;
  • gecombineerde inzet van online en offline-instrumenten;
  • doordacht plan voor de juiste aanpak;
  • combinatie van aandacht, tijd, toewijding en vindingrijkheid.


Wanneer dit alles wordt uitgevoerd door een recruitment specialist met zijn roots in de regio wordt de kans op  een succesvolle oplossing van jouw recruitment vraagstuk groot.

Met ruim 24 jaar ervaring met recruitment, HR, kwaliteit, procesoptimalisatie en uiteenlopende managementfuncties heb ik die juiste bagage. Als verbindende factor breng ik op een prettige en gestructureerde wijze recruitment vraagstukken in kaart en vind hiervoor slimme oplossingen. Men omschrijft mij als gedreven, sympathiek, betrokken, optimistisch, energiek en ter zake kundig.

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

Recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Marcel heeft mij en een aantal collega’s begeleid bij het succesvoller werven van nieuwe medewerkers voor BillyBird. Hij is erg betrokken en heeft snel door wat er belangrijk is voor een bedrijf. Hij stelt zich pro-actief op en zet graag dat stapje extra, gevraagd en ongevraagd. Een prettige recruitmentpartner om mee samen te werken.

Wilke Arts | Contentmarketeer BillyBird

Ik ken Marcel als een eerlijk en gedreven persoon. Hij weet waar hij overspreekt en als hij iets niet weet doet hij er alles aan om het te weten te komen. Daarnaast is hij sportief, niet alleen in de vorm van sport bedrijven... maar ook in het toegeven als hij het niet bij het rechte eind heeft. Hij is een fijne gesprekspartner en biedt altijd een luisterend oor. De werkzaamheden pakt Marcel heel professioneel op. Hij maakt makkelijk contact en is open minded. Kortom: ik vind het prettig om met hem samen te werken.

Hans de Rooij | Accountmanager HSPRO

Marcel heeft binnen een relatief korte periode een sterk fundament gelegd voor employer branding, jobmarketing en recruitment. Met als resultaat: mijn nieuwe functie als Corporate Recruiter bij BTL. Tijdens mijn inwerkperiode heb ik Marcel leren kennen als een betrokken sparringspartner met een brede kennis van recruitment. Zelfs na het afsluiten van zijn werkzaamheden bij BTL blijft deze betrokkenheid zichtbaar!

Mary – Ann van Gisbergen | Corporate Recruiter Idverder

kennisevents

opdrachten uitgevoerd

jaar ervaring

tevreden klanten

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Regio

Noordoost Brabant

Stuur gerust een app: