welkom

Recruitmentpartner
Gert Jan Roding

Home » Recruitmentpartners » Partner Regio Arnhem

primatch partner regio arnhem

Oprechte interesse in mensen en organisaties om ze vervolgens verder te kunnen helpen: dat is wat mijn werk zo mooi en bijzonder maakt. Mijn jarenlange ervaring heeft me geleerd dat succesvolle werving niet alleen draait om het invullen van vacatures, maar om het creëren van duurzame matches die de kernwaarden en doelen van alle betrokken partijen weerspiegelen.

Dit is precies ook de reden dat ik, Gert Jan Roding, besloot mij aan te sluiten bij het netwerk van Primatch HR Groep.

 

Meer weten over Gert Jan?
Als het gaat om het professioneel data gedreven inrichten van je werving- en selectieproces, arbeidsmarktcommunicatie, het afnemen van assessments of coaching van medewerkers kun je bij mij terecht. Met daarbij focus op een goede on boarding van nieuwe medewerkers, maar ook zorgen voor de medewerkers die al bij je werken en een professioneel off boarding traject zodat je van vertrekkende medewerkers je beste ambassadeurs maakt.

Als empathische, zelfstandige en tikkeltje eigenwijze professional met een geloof in de kracht van oprechte belangstelling voor mens en organisatie kan ik je helpen bij het inrichten van een professioneel in-, door- en uitstroombeleid in je organisatie.

Met mijn motto ‘verbinden is zoveel slimmer’ ben ik vastbesloten waarde toe te voegen aan jouw team en organisatie.

Primatch Partner Gert Jan Roding

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

De samenwerking met Gert Jan is altijd erg prettig. Hij is professioneel, denkt creatief in het vinden van oplossingen en is erg mensgericht. Verder heeft hij een enorm vriendelijke en positieve instelling.

Sanne van der Heijden | Talent Sourcer a.i.

Als loopbaancoach samengewerkt met Gert Jan met als doel om mensen van werk naar werk te begeleiden. Gert Jan is in staat om oordeel vrij te luisteren en door zijn senioriteit en levenservaring tot een advies of plan van aanpak te komen. Met flair en onbevangenheid staat hij in verbinding met de ander en kan gemakkelijk feedback geven als het moet. Wat opvalt is zijn oprechte interesse in mensen! Altijd bereid om het verhaal aan te horen en zonder oordeel iemand een kans te geven en te gunnen. Hij enthousiasmeert en creëert en geen vraag is hem te veel.

Diane Hulshoff | HR Business Partner

Ik heb Gert Jan leren kennen bij een grote netbeheerder. De opdracht was geen makkelijke maar met Gert Jan aan boord bleek dat er veel meer mogelijk was. Gert Jan kan als geen ander net even iets verder kijken en ziet niet snel die lastige beren op de weg. Wat ik erg waardeer in Gert Jan is dat hij vakmanschap, resultaat en de menselijke maat heel natuurlijk in elkaar laat vloeien. Het is een verbinder waar je op inhoud maar ook daarbuiten een goed gesprek kunt voeren.

Jaco Snijder | Advisor Business Improvement

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Regio Arnhem

Stuur mij gerust een app: