webinar

28-11-2023 | VOORSPELLINGEN ARBEIDSMARKT 2024

Home » Kennisbank » Webinars » 28-11-2023 | Voorspellingen arbeidsmarkt 2024

Het nieuwe jaar staat voor de deur: 2024. Dat vraagt om een korte terugblik op 2023, maar vooral om een (positieve) vooruitblik op 2024. Er heerst nog steeds een enorme krapte op de arbeidsmarkt. Bijna iedere ondernemer heeft moeite met het vinden van (geschikt) personeel. Wat staat ons in 2024 allemaal te wachten?

 

  • Wanneer? Dinsdag 28 november 2023
  • Hoelaat? 15:30 tot 16:30 uur
  • Aanmelden? Geheel kosteloos

ARBEIDSMARKT BLIJFT KRAP

Wij hebben geen glazen bol, maar wij zitten heel dicht bij het vuur. De arbeidsmarkt is continu in beweging en er kunnen altijd onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden. Toch kunnen we voorspellen op basis van de huidige trends en ontwikkelingen waarin het recruitmentlandschap zich in 2024 zal bewegen.

Wat betekent de opkomst van AI voor recruitment? Wordt parttime de norm? Is Spotify een interessant kanaal voor jobmarketing? Welke rol spelen groene arbeidsvoorwaarden bij het aantrekken van medewerkers? Staat diversiteit op de werkvloer hoger op de agenda bij werkgevers? Is hybride werken voor veel organisaties nog steeds een dilemma? Wat is de invloed van Gen Z op arbeidsrelaties? 

BEN JIJ ERBIJ?

Veel vragen, waarop we niet altijd een concreet antwoord hebben (want: geen glazen bol), maar wel een helder verhaal over de verwachtingen. Tijdens de interactieve webinar delen wij onze voorspellingen voor 2024. Na afloop ben je bijgepraat over de meest belangrijke ontwikkelingen. Ben jij erbij?

WIE GEEFT DE WEBINAR?

Jeroen Bergen | Managing Partner Primatch HR Groep

Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch HR Groep. Hij heeft bijna 25 jaar ervaring binnen recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en -selectietrajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere recruitmentsoftware TOOL2MATCH.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitment nieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.