webinar

14-02-2023 | WAT KUNNEN WE LEREN VAN ANDERE INTERMEDIAIRS ZOALS MAKELAARS?

Home » Kennisbank » Webinars » 14-02-2023 | Wat kunnen we leren van andere intermediairs?

Er heerst gekte op zowel de energiemarkt als de arbeidsmarkt. Energieleveranciers verleiden nieuwe klanten met een welkomstbonus, en werknemers halen nu ook alles uit de kast en verleiden nieuwe collega’s met een tekenbonus. Nu is het de vraag: werkt zo’n welkomstbonus überhaupt op de arbeidsmarkt? 

Wat kunnen we leren van andere markten, zoals de huizenmarkt, de datingmarkt of de verzekeringsmarkt? Allen begeven ze zich in een competitieve en snel veranderende markt net zoals de arbeidsmarkt. Hoe blijven de makelaars, datingapps en vergelijkingssites voor verzekeringen scherp? Concurrerend? Succesvol? Allemaal intermediairs waar we iets van kunnen leren met betrekking tot de arbeidsmarkt.

  • Wanneer? Dinsdag 14 februari 2023.
  • Tijd? 15:30 tot 16:30 uur.
  • Aanmelden? Geheel kosteloos.

 

BEN JIJ ERBIJ?

Tijdens de interactieve webinar op dinsdag 14 februari delen wij handige en prikkelende inzichten. Met deze nieuwe inzichten op zak, kan je een moment nemen om (opnieuw) kritisch naar jouw recruitmentproces te kijken.  

WIE GEEFT DE WEBINAR?

Jeroen Bergen | Managing Partner Primatch HR Groep
Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch HR Groep. Hij heeft ruim 22 jaar ervaring binnen recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectietrajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere recruitmentsoftware TOOL2MATCH.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitment nieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.