webinar

drieluik webinars | RECRUITMENT ACADEMY

Home » Kennisbank » Drieluik Recruitment Webinars

De maand november staat in het teken van: verdieping. Zo vlak voor het nieuwe jaar een korte intensieve reeks aan recruitmentwebinars, zodat je alvast alle voorbereidingen kan treffen voor het nieuwe jaar. We verzorgen een drieluik aan webinars waarbij we dieper ingaan op de doelgroepanalyse (1), de verschillende generaties op de werkvloer (2), en we sluiten af met de candidate journey (3).

1) PERSONA’S & DOELGROEPEN | DI 8 NOV

Voor wie schrijf jij jouw vacaturetekst? Met een goede (candidate) persona weet je precies hoe je de vacaturetekst moet opstellen om de ideale kandidaat aan te spreken. Maar een (candidate) persona gebruik je voor zoveel meer doeleinden dan alleen een vacaturetekst. Meer informatie.

2) VERSCHILLENDE GENERATIES OP DE WERKVLOER | DI 15 NOV

Om de juiste medewerkers aan te trekken moet je rekening houden met de verschillen tussen deze generaties. De ene generatie oriënteert op social media voor een nieuwe baan, de andere generatie via de lokale krant. Je wervingsstrategie is voor iedere generatie anders. Meer informatie.

3) CANDIDATE JOURNEY & TALENT MAPPING | DI 22 NOV

De vacatures vliegen je om de oren! Maar alleen met een goede vacaturetekst schrijven red je het niet meer. Iedere touchpoint die een mogelijk toekomstige werknemer met jouw organisatie heeft is bepalend. Vanaf de vacature, de uitnodiging, de kennismaking tot het in dienst treden en de pre- en onboarding. Beter bekend als de candidate journey. Meer informatie.

BEN JIJ ERBIJ?

Zet driemaal een dikke kruis in je werkagenda en meld je aan. Verwacht geen ‘open deuren’, maar veel inzichten waardoor jij het verschil kan maken! Duur webinar: 1 uur.

WIE GEEFT DE WEBINAR?

Jeroen Bergen | Managing Partner Primatch HR Groep
Jeroen Bergen is managing partner van Primatch HR Groep (recruitment consultancy bureau) en owner van TOOL2MATCH (ATS). Hij heeft ruim 22 jaar ervaring binnen recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving- en selectietrajecten. Tussen de bedrijven door recent de post-master opleiding Strategisch Brandingmanagement afgerond.

AANMELDEN WEBINAR?

Vertel ons wie je bent, dan sturen we de inloggegevens naar je toe.