webinar

20-09-2022 | ARBEIDSRECHT & RECRUITMENT

Home » Kennisbank » 20-09-2022 | Arbeidsrecht & Recruitment
Afgelopen jaar zijn er zeer veel aanpassingen geweest in het arbeidsrecht. Opvallend is dat veel van die veranderingen ook impact hebben op je werving- en selectieproces. Tijd om de balans op te maken. Primatch HR Groep verzorgt samen met Advocaten van Nu een uur durend webinar waarin we je bijpraten over alle actuele ontwikkelingen.

  • Wanneer? Dinsdag 20 september 2022
  • Hoelaat? 15:30 tot 16:30 uur
  • Aanmelden? Geheel kosteloos

 

NIEUWE WET ‘WERKEN WAAR JE WILT’

We gaan arbeidsrechtelijke ontwikkelingen bespreken zoals, het recht op thuiswerken (de wet werken waar je wilt), het noemen van een salaris indicatie in een vacature uiting, en het wetsvoorstel toezicht gelijke kansen bij werving en selectie. Maar ook de impact van het betaald ouderschapsverlof, het verbod op nevenactiviteiten en andere aanpassingen op de arbeidsovereenkomst. Uiteraard zorgen we er voor dat we ook jullie vragen beantwoorden. Ben jij erbij?

WIE GEEFT DE WEBINAR?

Jeroen Bergen | Managing Partner Primatch HR Groep
Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch HR Groep. Hij heeft ruim 22 jaar ervaring binnen recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectietrajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere recruitmentsoftware TOOL2MATCH.

Saskia Klingeman | Arbeidsrechtadvocaat & Flexspecialist
Saskia Klingeman. Het arbeidsrecht vereist dat je opereert op het snijvlak van menselijke emoties, zakelijke doelstellingen en de letter van de wet. Die veelzijdigheid en complexiteit maken het juridische vak voor Saskia interessant. Haar favoriete quote ‘Ik ben een optimist, het lijkt me niet heel zinvol iets anders te zijn’ past bij haar en heeft haar veel goeds gebracht, zowel zakelijk als privé.

Saskia Klingeman

AANMELDEN WEBINAR?

Vertel ons wie je bent, dan sturen we de inloggegevens naar je toe.