webinar

13-12-2022 | TRENDS OP DE ARBEIDSMARKT 2023

Home » Kennisbank » 13-12-2022 | Trends op de arbeidsmarkt 2023
Het nieuwe jaar staat voor de deur: 2023. Dat vraagt om een korte terugblik op 2022, maar vooral om een (positieve) vooruitblik op 2023. Het kan je niet zijn ontgaan: er is enorme krapte op de arbeidsmarkt. Bijna iedere ondernemer kampt met personeelstekorten. Wat staat ons in 2023 allemaal te wachten?

  • Wanneer? Dinsdag 13 december 2022
  • Hoelaat? 15:30 tot 16:30 uur
  • Aanmelden? Geheel kosteloos

 

ARBEIDSMARKT KRAPPER DAN OOIT

Wij hebben geen glazen bol, maar wij zitten heel dicht bij het vuur. Wat zijn de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Is hybride werken – afwisselen tussen kantoor en thuis – een blijvertje? Wordt TikTok standaard ingezet bij jobmarketing? Ligt de nadruk steeds meer op soft skills in plaats van hard skills? Maakt referral recruitment een comeback? Wordt solliciteren via WhatsApp een must have, of blijft het een nice to have? Staat diversiteit op de werkvloer hoger op de agenda bij werkgevers?

BEN JIJ ERBIJ?

Veel vragen, waarop we niet altijd een concreet antwoord hebben (want: geen glazen bol), maar wel een helder verhaal over de verwachtingen. Tijdens de interactieve webinar delen wij onze verwachtingen voor 2023. Na afloop ben je bijgepraat over de meest belangrijke ontwikkelingen. Ben jij erbij?

WIE GEEFT DE WEBINAR?

Jeroen Bergen | Managing Partner Primatch HR Groep
Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch HR Groep. Hij heeft ruim 22 jaar ervaring binnen recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en automatisering van werving en selectietrajecten. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere recruitmentsoftware TOOL2MATCH.

AANMELDEN WEBINAR?

Vertel ons wie je bent, dan sturen we de inloggegevens naar je toe.