welkom

Recruitment partner
Sandra Charan

Home » Recruitmentpartners » Partner Den Haag

primatch partner den haag

Welkom, ik ben Sandra Charan woonachtig in Pijnacker en actief als Primatch Partner in de regio Den Haag. De afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring, zowel operationeel als adviserend, opgedaan bij het begeleiden van HR- en recruitmenttrajecten en het optimaliseren van recruitmentprocessen. Ik krijg energie van meedenken met organisaties, optimaliseren van processen en waarde kunnen toevoegen om recruitment nóg succesvoller te maken.

Meer weten over Sandra?

De arbeidsmarkt is onderhevig aan veranderingen. Schaarste in bepaalde sectoren, nieuwe generaties die toetreden op de arbeidsmarkt, vergrijzing enzovoorts. Het zal je niet ontgaan zijn, maar de werkeloosheid is nog nooit zo laag geweest. Hoe zorg je er als werkgever voor dat je de juiste kandidaten aantrekt én aanneemt? Dit vraagt een unieke aanpak!

Met mijn jarenlange ervaring bij corporate organisaties, MKB en start-up’s denk ik graag mee met opdrachtgevers om recruitment succesvoller te maken. Ik ondersteun jouw werving- en selectieproces waar nodig en laat de regie jou. Samen werken wij toe naar een structurele recruitmentoplossing! Van employer branding, jobmarketing tot sourcing.

We hebben binnen Primatch HR Groep allerlei betaalbare oplossingen- en tools én jarenlange kennis en ervaring in huis om tot een succesvolle aanpak te komen. Dít is voor mij de reden geweest om mij als partner aan te sluiten. Ik kom graag met jou in contact om meer te vertellen over onze unieke aanpak.

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

Recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Den Haag

Stuur mij gerust een app: