welkom

Recruitmentpartner
Bianca Wilke

Home » Recruitmentpartners » Partner Drechtsteden

primatch partner drechtsteden

Mijn naam is Bianca Wilke, partner bij Primatch HR Groep voor de regio Drechtsteden. Vanuit mijn woonplaats Willemstad (NB), ondersteun en versterk ik organisaties efficiënt en effectief in hun recruitment proces. Ruim 20 jaar was ik werkzaam in verschillende rollen bij diverse MKB bedrijven. De rode draad? Zowel mens als organisatie staan voor mij altijd centraal. De keuze om bedrijven te ondersteunen bij hun recruitmentproces voelt als een logische vervolgstap in mijn carrière. Recruitment is een vak apart, veel bedrijven missen specifieke kennis en kunde. Hierbij help ik je graag!

Meer weten over Bianca?

Door mijn lange ervaring in de retail branche, heb ik gezien hoe dit achter de schermen eraan toe ging. Wat mij opviel qua recruitment? Dat dit beter en slimmer kan! Vaak vervulde ik ook een recruitmentrol binnen mijn managementrol. Vacatures werden geschreven en geplaatst op eigen websites en meestal uitgezet op social media zoals, Facebook en Instagram. De reacties op openstaande vacatures vielen meestal tegen en de juiste doelgroep reageerde vaak niet. De vraag binnen het MT was dan ook wekelijks: “Hoe bereiken wij nou de juiste doelgroep?“.

Door mijn partnerschap bij Primatch heb ik uitgebreid toegang tot specialistische systemen en middelen die nodig zijn voor het beste en duurzaamste resultaat. Wij maken het recruitmentproces exact op maat en halen daarbij alles uit de kast wat nodig is voor de opdrachtgever. Van plaatsen van vacatures op de juiste media, jobmarketing, recruitmentstrategie, employer branding, werken-bij sites, tot assessments.

Graag combineer ik mijn sociale vaardigheden met een doelgerichte aanpak. Zorgvuldig in handelen, oplossingsgericht en áltijd mensgericht! Tijd voor een kopje koffie?

Guus Regelink Partner Deventer Arnhem

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

Professioneel, geïnteresseerd, enthousiast, open, eerlijk, sympathiek, inspireren en oog voor detail zijn de eerste woorden die bij mij op komen als ik aan Bianca denk. Wij zijn uiterst te spreken over onze samenwerking en wij bevelen haar ten zeerste aan. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend leuk & gezellig om met haar samen te mogen werken.

Valérie van Grootveld | Makelaar bij ‘t Mauritshuis Makelaars

Bianca heeft onze social-media een periode op professionele wijze ingericht en uitgevoerd. Onze winkel is gelegen in het mooie Willemstad NB, waarbij het voor ons van groot belang is dat wij betrokken zijn met onze lokale klanten. Dit begreep Bianca als geen ander, zij schakelde snel bij belangrijke situaties en is zeer creatief. Wij bevelen haar ten zeerste aan.

Marc de Bont | Eigenaar Jumbo De Bont

Ik heb Bianca leren kennen in mijn bedrijf als een creatieve, enthousiaste persoon. Weet wat ze wil, is positief ingesteld en ziet overal mogelijkheden. Waar ze je kan helpen is zij er voor je!

Betsie Wagemakers | Eigenaresse Bij Betsie

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Verbeteren van de employer brand
  • Ondersteunen bij het schrijven van vacatureteksten
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Drechtsteden

Stuur mij gerust een app: