welkom

Recruitment partner
NANCY KEESMAAT

Home » Recruitmentpartners » Partner Rotterdam

primatch partner rotterdam

Hi, ik stel me graag voor, ik ben Nancy Keesmaat, partner van Primatch HR Groep en actief in de regio Rotterdam. Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod is voor mij een 2e natuur. De keuze voor het recruitment vak was dan ook snel gemaakt. De afgelopen 20 jaar heb ik zowel aan de bureauzijde als klantzijde gewerkt binnen de uitzending, detachering en werving & selectie.

Meer weten over Nancy?
Organisaties helpen met het bereiken van het juiste talent is mijn passie. Hierbij ligt de focus op “investeren in de toekomst” met als einddoel: een succesvolle organisatie met succesvolle professionals. Ik doe dit als interim Recruiter of Recruiter Consultant, zowel op locatie als op afstand.

Door krapte en een nieuwe generatie op de arbeidsmarkt vraagt werven van gekwalificeerd personeel een andere manier van werven. Elke mismatch kost veel energie en veel geld.

Net zoals bij social media is het essentieel jouw bedrijf op juiste wijze te positioneren om aantrekkelijk te zijn voor kandidaten op de arbeidsmarkt.

Door inzicht te krijgen in de organisatie en door de inzet van de juiste arbeidsmarkt communicatietools kan Primatch HR Groep toegang krijgen tot het beste talent op de arbeidsmarkt.

Of het nu gaat om ondersteuning bij employer branding, jobmarketing of interim vraagstukken, met een vast uurtarief en door de modulaire opbouw is onze dienstverlening heel transparant en eigentijds.

SLIMMER KANDIDATEN WERVEN?

Ons uitgangspunt is dat niemand beter is in het uitselecteren van de juiste medewerker voor een functie, dan jijzelf. Met die gedachte hebben we onze werkwijze ook ingericht. Ons doel is om jou in staat te stellen de juiste medewerkers te werven en selecteren. We werken vanuit jouw belang, als verlengstuk van je organisatie. Soms maatwerk, soms standaard, maar altijd wat het beste bij jouw vacature, doelgroep en organisatie past.

Recruitmentstrategie

Een strategie op basis van data? Wij bepalen samen met jou de beste datagedreven strategie. Er is geen one size fits all.

Test & Assessment

Meer verdieping tijdens het selectietraject? Wij helpen je bij meer inzicht in competenties, persoonlijkheid en kracht.

Employer Branding

Werknemers binden en boeien? Wij helpen je bij het positioneren en het versterken van je werkgeversmerk. De eerste indruk telt!

Interim Recruitment

Extra ondersteuning nodig? Wij zorgen voor professionele denk- en slagkracht, een frisse blik en toegang tot recruitmenttools.

Jobmarketing

De ideale kandidaat aanspreken? Wij presenteren je vacature bij de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap.

Werken-bij website

Potentiële werknemers verleiden? Wij helpen je met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je organisatie middels een site.

"Mede dankzij Nancy zijn we, ondanks een krappe arbeidsmarkt, in de afgelopen periode zeer succesvol geweest in onze recruitment initiatieven. Nancy heeft ons geadviseerd in het strategisch inzetten van verschillende kanalen, maar speelde tevens een zeer actieve rol in het operationele recruitment werk. Door haar Rotterdamse doeners-mentaliteit en oplossingsgerichte instelling kijken we terug op een prettige en succesvolle samenwerking."

Bart Brands | Director Human Resources & Sustainability Hilti Nederland

“Nancy heeft ons super geholpen bij het vinden van de juiste persoon voor de juiste job! Persoonlijk, doelgericht en wist precies wat we zochten! Een hele fijne samenwerking!”

Marja Molenaar | Manager Operations Dornbracht B.V.

"Nancy en ik hebben uitermate plezierig samengewerkt tijdens diverse recruitment projecten. Niet alleen plezierig, maar ook uitermate professioneel en succesvol. Nancy heeft een scherpe blik op het vak: zij weet creatief kandidaten aan zich te binden en te boeien. Ik hoop de komende tijd nog meer van dit soort projecten met haar te realiseren en kijk uit naar een verdere samenwerking. Opvallend is dat Nancy zich steeds meer ontwikkelt als een generalist met een meer dan normale inzet en kennis van zaken!"

Paul Swaep | Oprichter Watch Recruitment

tevreden klanten

vacatures uitgezet

jaar ervaring

(digitale) kopjes koffie

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met het laatste recruitmentnieuws.

PS. Wij beloven je max. 1 keer per maand te e-mailen.

TOGETHER WE DO THE JOB!

Ik ondersteun jouw organisatie met onder andere:

  • Inzetten van gerichte jobmarketing
  • Versterken van jouw employer brand
  • Optimaliseren van het recruitmentproces

Locatie

Rotterdam

Stuur mij gerust een app: