kennisevent

16-03-2023 | hoe val je nog op in deze arbeidsmarkt en trek je wél het juiste talent aan?

Home » Kennisbank » 16-03-2023 | Event Employer Branding | Vlaamsche Hofstee in Drunen
De behoefte van organisaties aan het juiste talent verandert doorlopend en daarmee ook de arbeidsmarkt en de wereld van recruitment. Veel organisaties hebben moeite deze veranderingen bij te houden en hun recruitment daarop aan te passen.

Hoe maak je als bedrijf jouw onderscheidend vermogen op de arbeidsmarkt zichtbaar, welke middelen zijn nodig en welk budget moet je daarvoor vrij maken? Structurele employer branding verliest het daarbij nog te vaak van ad hoc werving. Terwijl je juist daarmee je bedrijfsimago stuurt in de richting van de juiste sollicitanten.

Daarnaast is het een effectief middel om huidige werknemers en aandeelhouders trots te laten zijn op ‘hun bedrijf’. Het merendeel van de werkzoekenden zoekt online naar vacatures. Hierdoor is de online vindbaarheid, zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van je organisatie cruciaal. Binnen je employer branding zijn zowel je vacatureteksten als je omgeving waarin je kandidaten online ontvangt cruciaal. Maar hoe zorg je er nou voor dat je het effectief inzet en dat het leidt naar de juiste collega’s voor jouw organisatie?

WAT GA JE LEREN?

Tijdens het event vergroten we je kennis en inzichten over employer branding (arbeidsmarktcommunicatie). Leer hoe je je werkgeversmerk kunt versterken. Hoe jij jouw organisatie het beste kunt positioneren en hoe je de juiste kandidaten voor jouw (toekomstige) vacatures bereikt. Wat is een candidate journey?

We bespreken praktijkvoorbeelden en delen zoveel mogelijk kennis. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin er veel ruimte is voor het delen van ervaringen en dilemma’s met andere beslissers van MKB-bedrijven.

Meld je snel aan, want het aantal stoelen is beperkt.

  • Datum: Donderdag 16 maart 2023
  • Locatie: Vlaamsche Hofstee, Drunen (gratis parkeren)
  • Inloop: 14.45 uur met koffie, thee, fris en iets lekkers
  • Start: 15.00 uur met gastspreker Jeroen Bergen
  • Einde: 17.00 uur tot 18.00 uur borrel met hapjes

WIE HOSTEN HET EVENT?

Sandra Bruurmijn | Partner Den Bosch/Utrecht

Sandra Bruurmijn is Primatch Partner in de regio Den Bosch /Utrecht. Met haar ruime ervaring in recruitment en passie voor het optimaliseren van recruitmentprocessen, helpt ze organisaties om slimme keuzes te maken voor een goedlopend recruitmentproces!

Tjalien de Lange | Partner Den Bosch/Utrecht

Tjalien de Lange is Primatch Partner in de regio Den Bosch /Utrecht. Organisaties helpen hun doelen te bereiken door duurzaam te groeien met het juiste talent is haar passie. Daartoe combineert ze jarenlange ondernemerservaring met ervaring op het gebied van (strategisch) recruitment, employer branding, coaching, assessments en HR.

AANMELDEN KENNISEVENT?

Vertel ons wie je bent, dan sturen we een bevestiging.