inspiratiesessie

14-11-2023 | VAN BEDRIJFSCULTUUR NAAR EMPLOYER VALUE PROPOSITION

Home » Kennisbank » 14-11-2023 | Inspiratiesessie: Van bedrijfscultuur naar Employer Value Proposition

Je bedrijfscultuur is een abstract begrip. Wat maakt jouw bedrijfscultuur uniek en waarom voelen je medewerkers zich met jouw bedrijfscultuur verbonden? Hoe definieer je dit, ben je in staat dit te vertalen naar je arbeidsmarktcommunicatie. Hoe zien anderen dit?

In deze exclusieve inspiratiesessie krijg je handige inzichten en ontdek je hoe je de kernwaarden, cultuur en purpose van je organisatie ontdekt en bepaalt. Theoretisch, met voorbeelden uit de praktijk, maar ook in een praktische workshop, waarin we samen op zoek gaan naar jullie kernwaarden, aan de hand van de 23plusone-methode.

 

Jubileum

Op 1 oktober is het exact 10 jaar geleden dat Marco van de Vliet zich als zelfstandig recruitmentpartner aansloot bij de Primatch Partnerformule! Het laatste kwartaal van 2023 staan we stil bij deze mijlpaal. We kijken met onze klanten en relaties terug op de samenwerking en hebben leuke acties, met onder meer kortingen op producten en diensten.

Ook voor de deelnemers van deze inspiratiesessie valt er wat te winnen! Onder de inschrijvingen verloten we namelijk een 23plusone-sessie. In een strategische sessie gaan we samen met jouw team aan de slag met de kernwaarden, Employer Value Proposition en bouwen we een mooie kapstok voor je content. Meld je dus snel aan!

Locatie

Ontmoetingscentrum Voor Anker is gelegen op Landgoed Wellenseind, nabij Lage Mierde. Vanuit de vergaderzaal heb je een prachtig uitzicht over de omringende landerijen en natuur. 

  • Wanneer? Dinsdag 14 november 2023.
  • Hoe laat? 14:30 uur (inclusief koffie of thee met gebak) tot 17:30 uur. We sluiten af met een borrel.
  • Aanmelden? Geheel kosteloos.
  • Voor wie? Beslissers binnen organisaties en professionals die geïnteresseerd zijn in bedrijfscultuur en employer branding / recruitment.

SPREKERS

Jeroen Bergen | Managing Partner Primatch HR Groep

Jeroen Bergen is Managing Partner bij Primatch HR Groep. Hij heeft bijna 25 jaar ervaring binnen recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Ook is hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van onder andere recruitmentsoftware TOOL2MATCH. Jeroen heeft een grote passie voor bedrijfsculturen en purpose denken en de impact daarvan op werving en selectie processen bij organisaties. Jeroen is gecertificeerd 23plusone practitioner.

Marco van de Vliet | Primatch Partner de Kempen - Eindhoven

Marco van de Vliet is Primatch Partner voor de regio De Kempen-Eindhoven. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring binnen recruitment, employer branding en candidate Journey’s zowel aan bureau- als klantzijde. Zijn doelgerichte en praktische benadering van recruitmentprocessen maken hem een veel gevraagd adviseur bij een groot scala aan organisaties. De post-master Strategic Brand Management is een mooie aanvulling op zijn vooropleiding, HBO P&A, Arbeidsvoorziening.

AANMELDEN