De traditionele wereld van werving & selectie is een doodlopende straat. Het systeem werkt niet meer en dat komt vooral door no cure no pay. Dat lijkt je als opdrachtgever garanties te bieden, maar kost je uiteindelijk alleen maar geld. Primatch bewijst al meer dan 15 jaar dat dit aanzienlijk goedkoper én beter kan.

  • Of het nu gaat om het tactisch uitzetten van een vacature via de beste (online) media, het inrichten van een werken-bij site, het selecteren van de juiste kandidaat of test en assessment: Primatch biedt modulaire HR dienstverlening tegen een volledig inzichtelijke vergoeding op uurbasis.
 

Met Talentfinder vergemakkelijk je het eigen wervingsproces én werk je aan de employer branding van jouw organisatie. Het beheren van je sollicitaties wordt zo wel heel makkelijk!

vacatures primatch


Benieuwd wat Primatch voor jouw organisatie kan betekenen?
We leggen het je graag uit!
Bel ons (088 - 5 325 111) of laat je gegevens achter op onze contactpagina zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Referenties

 

Social Media

LinkedIn.png Volg Primatch op LinkedIn

facebook.jpg Volg Primatch op Facebook

Twitter.png Volg Primatch op Twitter

Video Primatch

U heeft een oude versie van Adobe's Flash Player. Download de nieuwste Flash Player .

Bekijk hier de animatie van Primatch over modulaire HR dienstverlening op uurbasis. Wilt u deze video op groot formaat bekijken? Klik dan hier.

Video E-assessment

U heeft een oude versie van Adobe's Flash Player. Download de nieuwste Flash Player .

Bekijk hier de animatie van Primatch
E-assessment. Wilt u deze video op groot formaat bekijken? Klik dan hier.

Nieuws

Inhouse Recruitment - Hoe gaat dat in zijn werk?

Sinds 2015 zit Marco van de Vliet, partner regio Kempen/Eindhoven van Primatch, 'binnen' bij itelligence, een internationaal consultancybedrijf gericht op SAP-dienstverlening, gevestigd in 23 landen. Marco maakt deel uit van de Nederlandse vestiging in Eindhoven.

Lees meer

4 Manieren waarop organisaties hun recruitment (onbewust) saboteren

Door de aard van mijn werk ben ik in de laatste jaren bij tientallen organisaties Knelpuntover de vloer gekomen, vaak om recruitment gerelateerde processen onder de loep te nemen en/of te verbeteren. 

Lees meer

Big data, the next big thing??

Afgelopen weekend las ik een artikel in het FD over ‘big data’. Ofwel de volledige screening van je nieuwe CEO, Sales director etc. via de digitale snelweg.

Lees meer

Laatste Vacatures

Laatste Vacatures

Inside Sales Support Medewerker (Fulltime/40 uur) - Deventer

Slimstock

Slimstock in Deventer is wegens sterke groei per direct op zoek naar een energieke en gedreven Sales collega. Help jij ons als Europees marktleider verder te groeien?

Bekijk deze vacature

R&D Engineer - Tilburg

Hoefnagels Groep

Hoefnagels Branddeuren te Tilburg is op zoek naar een fulltime R&D Engineer die staat voor de kwaliteit van onze producten. Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk deze vacature
Bekijk alle vacatures