De traditionele wereld van werving & selectie is een doodlopende straat. Het systeem werkt niet meer en dat komt vooral door no cure no pay. Dat lijkt je als opdrachtgever garanties te bieden, maar kost je uiteindelijk alleen maar geld. Primatch bewijst al meer dan 15 jaar dat dit aanzienlijk goedkoper én beter kan.

  • Of het nu gaat om het tactisch uitzetten van een vacature via de beste (online) media, het inrichten van een werken-bij site, het selecteren van de juiste kandidaat of test en assessment: Primatch biedt modulaire HR dienstverlening tegen een volledig inzichtelijke vergoeding op uurbasis.
 

Met Talentfinder vergemakkelijk je het eigen wervingsproces én werk je aan de employer branding van jouw organisatie. Het beheren van je sollicitaties wordt zo wel heel makkelijk!

vacatures primatch


Benieuwd wat Primatch voor jouw organisatie kan betekenen?
We leggen het je graag uit!
Bel ons (088 - 5 325 111) of laat je gegevens achter op onze contactpagina zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Referenties

 

Social Media

LinkedIn.png Volg Primatch op LinkedIn

facebook.jpg Volg Primatch op Facebook

Twitter.png Volg Primatch op Twitter

Video Primatch

U heeft een oude versie van Adobe's Flash Player. Download de nieuwste Flash Player .

Bekijk hier de animatie van Primatch over modulaire HR dienstverlening op uurbasis. Wilt u deze video op groot formaat bekijken? Klik dan hier.

Video E-assessment

U heeft een oude versie van Adobe's Flash Player. Download de nieuwste Flash Player .

Bekijk hier de animatie van Primatch
E-assessment. Wilt u deze video op groot formaat bekijken? Klik dan hier.

Nieuws

Smileys bij de start

Werkgevers houden zich steeds vaker bezig met jouw persoonlijke gemoed.Een goed humeur is goed voor je productiviteit, maar de focus op geluk heeft ook een schaduwzijde.

 

Lees meer

Zo kies je de juiste referenten

Hoe kies je de juiste referenten? Hoe houd je ze op de hoogte? We vroegen het vijf headhunters en een recruiter en kregen zeven tips.

Lees meer

Bijeenkomst 'Social Media & Recruitment' - 20 oktober

Social Media. Niet meer nieuw, maar nog steeds volop in ontwikkeling. De kracht van Social Media wordt steeds groter en veel organisaties weten niet wat zij allemaal uit dit platform kunnen halen. Op 20 oktober wordt je meegenomen in onze wereld van Social Media.

Lees meer

Laatste Vacatures

Laatste Vacatures

Medewerker Supply Chain / Voorraadbeheer - Oisterwijk

Unilin Insulation

Unilin Insulation BV heeft een vacature voor een bedrijfskundige die toe is aan zijn of haar volgende stap. Op de afdeling Bedrijfsbureau liggen onder andere mogelijkheden op het gebied van voorraadbeheer, inkoop en projectmanagement. 

Bekijk deze vacature

Medewerker Verkoop Binnendienst (bouwkunde) - Oisterwijk

Unilin Insulation

Unilin Insulation te Oisterwijk is op zoek naar een technisch commercieel medewerker met bouwkundige achtergrond en 0 tot 5 jaar werkervaring voor advies, relatiebeheer en begeleiding van ordertrajecten. 

Bekijk deze vacature
Bekijk alle vacatures